................................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη ..............................................................
______________________________________________________________________________________________________________________
* Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, οικονομική Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
________________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Αύξηση των αστέγων στην Αθήνα

Αύξηση του αριθμού των αστέγων και όσων ζουν στους δρόμους της Αθήνας καταγράφεται στα χρόνια της κρίσης (2010 - 2013) ενώ ακόμη μεγαλύτερη πίεση δημιουργήθηκε μετά τις αυξημένες προσφυγικές ροές το 2015.


Konstantinos Tsakalidis / SOOC


Σύμφωνα με μελέτη του Παρατηρητήριου Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, οι άστεγοι το 2013 ήταν 15.436 άτομα, ενώ μεταξύ 2011 και 2013 οι άστεγοι στον δρόμο έφτασαν τους 2.360 από 630 (αύξηση 274,6%).
Το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ διαπιστώνει αύξηση της στεγαστικής επισφάλειας στον φτωχό πληθυσμό της χώρας εξαιτίας και των ανατροπών που έγιναν στο καθεστώς εργασίας και ασφάλισης (απώλεια ή αδυναμία εξεύρεσης εργασίας, αδυναμία κάλυψης των απαιτούμενων ημερών ασφάλισης).
Η μελέτη επισημαίνει ότι «το σύστημα φροντίδας ανταποκρίνεται με... αποσπασματικό τρόπο μεταφέροντας ευθύνες, χωρίς πόρους, στην κοινωνία των πολιτών» και ζητά την αναβάθμιση του στεγαστικού αποθέματος και την εφαρμογή υποστηρικτικών δράσεων μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.

____________________

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΙΚΗ: Να γίνει σεβαστή από όλους η βούληση...

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΙΚΗ: Να γίνει σεβαστή από όλους η βούληση...: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ...


Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Οι πολυκατοικίες τουρτουρίζουν, για οικονομικούς λόγους έχουν να ανάψουν καλοριφέρ εδώ και έξι χρόνια...

   φτώχεια  // λιτότητα // πετρέλαιο // χειμώνας   

kakokairia.jpg

Κακοκαιρία
Ερευνα αποκαλύπτει ότι ο ένας στους τέσσερις (23,4%) από αυτούς που μένουν σε πολυκατοικία δήλωσε πως έχει να ανάψει καλοριφέρ εδώ και έξι χρόνια, από το 2010, για οικονομικούς λόγους, καταφεύγοντας κυρίως σε σόμπες | EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Mίλησαν με ανθρώπους σε γειτονιές της Νίκαιας, του Ρέντη, του Περάματος, της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και των Ανω Πατησίων.
Καθημερινούς ανθρώπους – όχι κοινωνικά αποκλεισμένους: εργαζόμενους κυρίως (39,5%), αλλά και ανέργους (29,8%) και συνταξιούχους (26,5%). Ποια ήταν η κατεξοχήν μη εκπληρούμενη ανάγκη τους; Η ανάγκη για ψύξη/θέρμανση.
Και μπορεί για το 17% από τους 651 ερωτηθέντες να διακόπηκε η ηλεκτροδότηση ή υδροδότηση του σπιτιού τους λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, για αρκετούς περισσότερες από μία φορές, και για το 12% εξ όσων μένουν σε πολυκατοικία να μην υπάρχει κεντρική θέρμανση επειδή το κτίριο είναι παλιό, ωστόσο, αν κάτι εντυπωσιάζει, είναι το γεγονός ότι σχεδόν ο ένας στους τέσσερις (23,4%) από αυτούς που μένουν σε πολυκατοικία δήλωσε πως έχει να ανάψει καλοριφέρ εδώ και έξι χρόνια, από το 2010, για οικονομικούς λόγους, καταφεύγοντας κυρίως σε σόμπες.
Ακόμη χειρότερα, ποσοστό 4,57% δεν χρησιμοποιεί κανένα μέσο θέρμανσης. Κι ας ζουν στην πλειοψηφία τους οι ερωτηθέντες (75,3%) σε ιδιόκτητο σπίτι...

Στη διπλανή πόρτα

Η ενεργειακή φτώχεια, απόρροια της οικονομικής στενότητας, αλλά και το ότι διαβιούν σε ένα ασφυκτικό και αφρόντιστο αστικό περιβάλλον αποτελούν τα κυρίαρχα προβλήματα που αναδεικνύει η επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν 50 ειδικοί επιστήμονες του Συνηγόρου του Πολίτη σε πολίτες που επισκέπτονταν τις δημοτικές-κοινοτικές υπηρεσίες και τα ΚΕΠ στις προαναφερθείσες περιοχές, από τον Φεβρουάριο ώς τον Απρίλιο πέρσι.
Και μπορεί το δείγμα των ανθρώπων που έλαβε μέρος να ήταν το διαθέσιμο, ωστόσο τα δημογραφικά του στοιχεία συγκροτούν το προφίλ του ανθρώπου της διπλανής πόρτας, καθώς στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους που το οικογενειακό, μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδό τους δεν τους κατατάσσει στους αποκλεισμένους από την αγορά εργασίας αλλά στο χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπων και νοικοκυριών, όπως επισήμανε κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ο επιστημονικός υπεύθυνος Ιωάννης Σαγιάς.
Το προφίλ τους;
Οι ερωτηθέντες ήταν κυρίως έγγαμοι (57,6%), χωρίς ανήλικα τέκνα (65,6%), από τα ζευγάρια τα περισσότερα είχαν ένα ανήλικο παιδί (45,6%), ήταν εργαζόμενοι σε ποσοστό 39,5%, ωστόσο το άθροισμα των ανέργων (29,8%) και των συνταξιούχων (26,5%) ξεπερνούσε το 50% του δείγματος (56,3%), το 16,2% δήλωσαν ανασφάλιστοι, ενώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία (88%) διέθεταν την ελληνική υπηκοότητα.
Από τα στοιχεία που αναδεικνύουν τη στέρηση που βιώνουν οι άνθρωποι σ’ αυτές τις γειτονιές είναι το ότι σχεδόν οι μισοί (48,5%) από όσους ρωτήθηκαν αντιμετώπισαν δυσκολίες την τελευταία πενταετία στην αποπληρωμή οφειλών, κυρίως δανείων και καρτών (50,6%), φόρων (10,2%) και ενοικίων-κοινόχρηστων (6,3%).

Η προσβασιμότητα

Ακόμα, το 17% δεν είχε σταθερή τηλεφωνική σύνδεση, το 23,2% δεν είχε ηλεκτρονικό υπολογιστή και το 27,7% δεν είχε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Σχεδόν ο ένας στους τέσσερις (24%) προέβη σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ ή την ΕΥΔΑΠ.
Το 21,13% απευθύνθηκε σε κάποιον χώρο κοινωνικής παροχής και μάλιστα το ένα τρίτο σε καθημερινή βάση (33,3%) και σε τακτική βάση το 14,8%, κάτι που υποδηλώνει την ένταση των αναγκών για το 48,1% που αθροίζουν αυτές οι δύο κατηγορίες.
Καθώς το 78,87% δεν έχει απευθυνθεί σε κάποιο χώρο κοινωνικής παροχής ενώ σε σημαντικό ποσοστό (27,8%) οι ερωτώμενοι αγνοούσαν τη δυνατότητα ένταξης στα εκπτωτικά τιμολόγια που προβλέπονται για πελάτες της ΔΕΗ που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι ερευνητές διαπιστώνουν την έλλειψη διείσδυσης ή προσβασιμότητας των κοινωνικών υπηρεσιών και των δικτύων αλληλεγγύης.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, οι πολίτες ιεραρχούν ως σημαντική την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο κατοικίας τους και επηρεάζει άμεσα τη ζωή τους.
Μάλιστα οι περισσότεροι είναι λίγο (55,6%) έως καθόλου (17,2%) ευχαριστημένοι από τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή διαμονής τους, αξιολογώντας την έλλειψη ελεύθερων δημόσιων κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές) αλλά και την έλλειψη καθαριότητας και συντήρησής τους ως το πιο επιβαρυντικό πρόβλημα στις γειτονιές της Αθήνας και του Δυτικού Λεκανοπεδίου (24,2%).
Ακόμα αναδεικνύουν ως κυρίαρχο ζήτημα την παρουσία Ρομά, μεταναστών και αστέγων (23,1%) αλλά και το θέμα των ανεπαρκών υποδομών (18,9%) ανάμεσα σε άλλα (κυκλοφοριακό, ηχορύπανση, κλειστά μαγαζιά, εγκαταλειμμένα κτίρια, σκουπίδια).
Οσο για το πoιο απ’ αυτά εκτιμούν ότι έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί η παρουσία των μεταναστών (17,7%) και έχει ενταθεί το ζήτημα της επάρκειας και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων (16,3%) αλλά και η παρουσία των αστέγων (14,7%). Σημειώνεται ότι το 47,8% απάντησε ότι υπάρχει μεγάλη παρουσία μεταναστών στη γειτονιά τους.

Στα συσσίτια

Στη σχετική ημερίδα του Συνηγόρου πήραν τον λόγο και οι δήμαρχοι των περιοχών, δίνοντας τα στοιχεία της ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζουν.
Ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης έκανε λόγο για 55% ανεργία, 46% φτώχεια και 39% μετανάστες στα όρια του δήμου του, μεταφέροντας συγκλονιστικές καταστάσεις χωρίς τη δυνατότητα ανακούφισης για όλους, ενώ ο δήμαρχος Περάματος Γ. Λαγουδάκης μίλησε για το γεγονός ότι το 70% των δημοτών του είναι άνεργοι και πως ένας στους τρεις ζει από τα συσσίτια.
Πέρα από τις επιστημονικές μελέτες για την κρίση στις πόλεις που παρουσιάστηκαν και τις πολιτικές παρεμβάσεις για τη διαχείρισή της, στην ημερίδα μίλησαν και εμπειρογνώμονες, μεταφέροντας τις δικές τους εμπειρίες από τις χώρες τους.
Ξεχωρίζουμε αυτήν του Γιαν Πρινς, εκπροσώπου του Ολλανδού Συνηγόρου, που είπε ότι για τα δικά τους δεδομένα φτώχεια είναι να μην μπορεί ο πολίτης να συμμετέχει στην κοινωνία, λόγος για τον οποίο έχουν δημιουργήσει Συνηγόρους στους 400 δήμους της χώρας που αναζητούν εξατομικευμένες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, τη διαθέσιμη εμπειρία συναδέλφων τους, ακόμη και οργανώνοντας συζητήσεις με τους πολίτες για την εύρεση των καλύτερων δυνατών διεξόδων στα προβλήματά τους, εμπλέκοντας όλους στις διαθέσιμες λύσεις, ενώ για μια σειρά ζητημάτων έχουν καθιερώσει σε κάποιους δήμους «τη συζήτηση γύρω από το τραπέζι της κουζίνας» όπου μια σειρά ειδικών κάνουν επισκέψεις κατ’ οίκον προκειμένου να συζητηθεί και να βρεθεί η προσφορότερη λύση στο θέμα που τίθεται κάθε φοράά.
Ιωάννα Σωτήρχου

H COSCO αγόρασε ολόκληρo το λιμάνι του Πειραιά για ένα … πιάτο noodles: Μόλις 368,5 εκατ. ευρώ αντί 5 δισ.!

   Κοινωνία // Οικονομία,   

Λεπτομέρεια: Μόνο οι εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Πειραιά, ξεπερνούν σε αξία τα 5 δισ. ευρώ...


Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε αποδεκτή την από 20 Ιανουαρίου 2016 βελτιωτική προσφορά της Cosco Group (Hong Kong) Limited στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του 67% των μετοχών εκδόσεως της «Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε.» και πούλησε στους Κινέζους το λιμάνι έναντι μόλις 368,5 εκατ. ευρώ.
Η Cosco Group (Hong Kong) Limited,κατέθεσε σήμερα βελτιωτική δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του 67% της εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ, προσφέροντας τίμημα 22 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι 368,5 εκατ. ευρώ για το ποσοστό του 67%.
Στο πρώτο στάδιο της συμφωνίας η Cosco Group (Hong Kong) Limited θα καταβάλει ποσό ύψους 280,5 εκατ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ και θα καταστεί μέτοχος 51% του ΟΛΠ. Εντός διαστήματος πέντε ετών, εφόσον έχει εκπληρώσει ορισμένους όρους που περιγράφονται στη Συμφωνία Αγοράς Μετοχών (SPA), συμπεριλαμβανομένης της επιτυχούς ολοκλήρωσης των υποχρεωτικών επενδύσεων, η Cosco Cosco Group (Hong Kong) Limited θα καταβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ επιπλέον 88 εκατ. ευρώ και θα αυξήσει το μερίδιό της στην ΟΛΠ από 51% σε 67% (δεύτερο στάδιο).
Η συνολική αξία της συμφωνίας ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανωτέρω προσφορά των 368,5 εκατ. ευρώ, υποχρεωτικές επενδύσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ την επόμενη δεκαετία και τα αναμενόμενα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου από τη Σύμβαση Παραχώρησης (αντάλλαγμα παραχώρησης σε ποσοστό 3,5% του κύκλου εργασιών του ΟΛΠ), αναμενόμενου συνολικού ύψους της τάξης των 410 εκατ. ευρώ.
Στο συνολικό ποσό λαμβάνονται επίσης υπόψη τα αναμενόμενα μερίσματα και οι τόκοι που θα εισπραχθούν από το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και οι εκτιμώμενες (πέραν των ελάχιστων υποχρεωτικών) επενδύσεις μέχρι την λήξη της παραχώρησης το 2052.

____________________
http://tilegrafima.gr/
http://www.antonionews.gr/?p=89670

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: 
Εσύ Ξέρεις γιατί «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» να περάσεις ΚΤΕΟ; Τι έχουν υπογράψει το ξέρεις;


Όποιος δεν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ που θα εισπραχθεί μέσω εφορίας. 
Αυτά τα χρήματα δεν θα περάσουν από τα δημόσια ταμεία, αλλά θα καταλήξουν σε τσέπες Γερμανών και Γάλλων που έχουν αγοράσει τα ελληνικά ΚΤΕΟ!!!
Για να περάσει ΚΤΕΟ ένα αυτοκίνητο πληρώνει 50 ευρώ στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ που έχουν περάσει πλέον στα χέρια Γερμανών και Γάλλων. Από τα 50 ευρώ το κράτος εισπράττει μόνο 1 ευρώ. Τα άλλα τα «τσεπώνουν» οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. 
Στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώναμε 40 ευρώ το αυτοκίνητο με παράβολο στην εφορία και τα χρήματα τα εισέπραττε το κράτος. 
Επί Σαμαρά υπογράψαμε συμφωνία με τους τοκογλύφους να κλείσουν τα δημόσια ΚΤΕΛ (έχει μείνει ένα στον Χολαργό) και να μείνουν μόνο τα ιδιωτικά, τα οποία στη συνέχεια αγοράστηκαν από Γερμανούς κυρίως και Γάλλους. 
Οι ετήσιες εισπράξεις είναι τεράστιες και τα χρήματα των Ελλήνων ταξιδεύουν σε Γερμανία και Γαλλία. 
Οι τοκογλύφοι έχουν επιβάλλει ακόμα και τα αυτοκίνητα του Δημοσίου να περνούν ΚΤΕΟ από τα ιδιωτικά και όχι τα Δημόσια. 
Γι’ αυτή την τεράστια κομπίνα κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμη. Ούτε αυτοί που την υπέγραψαν, ούτε αυτοί που την εφαρμόζουν, αλλά ούτε και εκείνοι που την καταψήφισαν.
Από τα δημόσια ΚΤΕΟ όλα τα χρήματα έφταναν στον κρατικό προϋπολογισμό και στον πολίτη στοίχιζε 10 ευρώ λιγότερο. Από τα ιδιωτικά το κράτος εισπράττει, βάση της συμφωνίας, μόνο 1 ευρώ και τα χρήματα τα καρπούνται τα ξένα funds. 
Μπορεί να εξηγήσει κανείς αρμόδιος γιατί υπογράψαμε τέτοια αθλιότητα;

πηγη

δείτε: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2016/01/KTEO.html#ixzz3xiuvWWn2

Βιβλία από ένα ευρώ στο 20ό Παζάρι Βιβλίου

plateia-kotzia-vivlia-630.jpg

Οι τιμές των βιβλίων δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής | ΕUROKINISSI
Πάνω από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 300.000 βιβλία βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Η φετινή διοργάνωση έχει τίτλο «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου». 
Το γνωστό Παζάρι Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) γιορτάζει φέτος τα 20ά γενέθλιά του και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους σε πολύ χαμηλές τιμές, από μόλις 1 ευρώ!
Οι τιμές των βιβλίων δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Παζάρι Βιβλίου, με ελεύθερη είσοδο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων. 
Συνδιοργάνωση: Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Η είσοδος είναι από την οδό Αθηνάς (μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παζάρι βιβλίου

Νέες στάσεις εργασίας σήμερα Τρίτη σε ΟΣΕ και προαστιακό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

stahmos-larisis-630.jpg

Σταθμός ΛαρίσηςΣταθμός Λαρίσης | ΕUROKINISSI


Από σήμερα έως και την Πέμπτη επανέρχονται οι τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας την ημέρα που έχουν εξαγγείλει από την περασμένη εβδομάδα οι σιδηροδρομικοί, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, των δύο εταιρειών που έχουν την αρμοδιότητα για τα δρομολόγια και την επισκευαστική βάση του ΟΣΕ.
Τα τρένα θα ακινητοποιηθούν σήμερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη από τις 5 έως τις 8 π.μ., από τη μία έως τις 4 μ.μ. και από τις 9 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, αλλά θα υπάρξουν γενικότερες επιπτώσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ και του προαστιακού.
Τις συγκεκριμένες ώρες των στάσεων εργασίας θα επηρεαστούν και τα δρομολόγια του μετρό, που θα τερματίζουν στον σταθμό Δ. Πλακεντίας και η σύνδεση με το «Ελ. Βενιζέλος» θα γίνεται μόνο με λεωφορειακές γραμμές.

Παρουσίαση του βιβλίου του Σώτου Αλεξίου «Μια ζωή δυο φορές» την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Περιοδικό & Εκδόσεις Μετρονόμος Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Οι εκδόσεις Μετρονόμος και το Polis Art ...