............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σοβαρά προβλήματα από την ισχυρή νεροποντή στην Αττική

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ     

vroxi.jpg

EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στην Αττική, πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ οχήματα ακινητοποιήθηκαν και πολλά δέντρα έπεσαν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, που σημειώθηκε χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα. 
Σε τουλάχιστον δέκα απεγκλωβισμούς ατόμων προχώρησε σε περιοχές του λεκανοπεδίου η πυροσβεστική, η οποία δέχτηκε 200 κλήσεις για απάντληση υδάτων από σπίτια και 93 για παροχές βοηθείας
Σε Κυψέλη, Πατήσια, Ψυχικό, Παιανία, Δυτικά προάστια επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν στην Κατεχάκη.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, δόθηκαν στην κυκλοφορία η λεωφόρος Δημοκρατίας, η λεωφόρος Λιοσίων και η οδός Αγίου Πολυκάρπου στο Βοτανικ.
Έκλεισε η οδός Διαδόχου Κωνσταντίνου στα Σπάτα, από το ύψος της οδού δημάρχου Χρ.Μπέκα έως την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.
Τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω πλημμύρας έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός», «Πανόρμου» και «Μέγαρο Μουσικής», αλλά πλέον έχουν ανοίξει οι δύο πρώτοι.
Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά της χώρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρόγνωση κλιματικών αλλαγών & στρατηγική για τη διαχείρισή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...