............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Πού θα «χτυπήσει» ο χιονιάς τις επόμενες ώρες

  ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ  ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...     * ΧΙΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ * ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΤΟ 2015 



Στην «κατάψυξη» βρίσκεται και σήμερα η χώρα, ενώ παραμένουν τα προβλήματα σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου, αλλά και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, αφού είναι σε ισχύ η απαγόρευση του απόπλου των πλοίων.
Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε συνδυασμό με το χιονόνερο και το χιόνι στα βόρεια προάστια, δημιουργούν συνθήκες παγετού στην Αττική. Η πυροσβεστική δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις για κοπές δέντρων και μετακίνηση αντικειμένων.
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης των δύο τελευταίων ημερών, αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συγκεκριμένα, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται αυτή την ώρα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Θηβας, από 30-ό χλμ, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και από το 4-ο χλμ, στο ρεύμα προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στο επαρχιακό δίκτυο Μάνδρας- Ειδυλλίας που περιλαμβάνει την Ψάθα, το Πόρτο- Γερμενό, την Οινόη, τα Βίλια και το Αλεποχώρι.

Εξάλλου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί από χθες στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Ν. Μάκρης, στο ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης «414», έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το τελεφερίκ ως το Καζίνο, στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας- Δερβενοχωρίων.
Η χιονόπτωση προκάλεσε επίσης πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε Ιωάννινα, Χανιά, Μυτιλήνη και περιοχές της Αττικής, κυρίως από πτώσεις δέντρων σε κολώνες του δικτύου.
Σύμφωνα με την αστυνομία στις 17:30 χθες το απόγευμα διακόπηκε η ηλεκτροδότηση των οικισμών Πόρτο Γερμενό και Άγιος Νεκτάριος του δήμου Μάνδρας. Σύμφωνα με προφορική πληροφόρηση, η αρμόδια υπηρεσία αποκατάστασης βλάβης (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ), λόγω ισχυρής χιονόπτωσης δεν ήταν δυνατό να προσεγγίσει το σημείο της βλάβης.
Λόγω των ισχυρών ανέμων αποκόπηκαν καλώδια του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί πλήρως η ηλεκτροδότηση από τις 20:00 χθες στο βράδυ και στους οικισμούς Αλεποχώρι, Ζάχουλη και Πευκενέας του δήμου Μεγαρέων. Αρμόδιο συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ έχει μεταβεί στο σημείο και ενεργεί για την αποκατάσταση της βλάβης.


Χιόνια στην Πάρνηθα 

Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός στη Βόρεια Ελλάδα

Την ίδια ώρα, χαμηλές θερμοκρασίες και συννεφιά, με τους ανέμους να πνέουν κατά τόπους ισχυροί είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στη Β. Ελλάδα, χωρίς κλειστούς δρόμους, αλλά με αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω του παγετού. 
Η χιονόπτωση έχει σταματήσει σε όλη τη Β. Ελλάδα, αλλά ο υδράργυρος δείχνει κάτω από το μηδέν σε αρκετούς νομούς, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί παγετός σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Β. Ελλάδας. 
Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη είναι 0 βαθμοί Κελσίου, -6 στα Γρεβενά, -10 στη Φλώρινα και 2 στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή την ώρα, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία επικρατεί συννεφιά, ενώ στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. 
Οι άνεμοι στο Β. Αιγαίο πνέουν με κατεύθυνση βορειανατολικοί έντασης 8- 9 μποφόρ. Προς το παρόν ισχύει - μέχρι νεωτέρας- η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τη Σαμοθράκη, ενώ εκτελείται κανονικά το δρομολόγιο από την Κεραμωτή Καβάλας προς τον Λιμένα Θάσου. 
Λόγω των ισχυρών ανέμων απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών με φορτίο άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, από το ύψος των Βαφέικων ως τον Ίασμο (524-545 χλμ.) και η κίνησή τους διεξάγεται από την εθνική οδό Κομοτηνής- Λάγους- Ξάνθης. 
Στο νομό Κιλκίς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου– Φαναρίου, στη διάβαση Ξηρομέρου, λόγω της καταστροφής του ασφαλτοτάπητα εξ αιτίας καθίζησης του οδοστρώματος. 
Στον νομό Ροδόπης, επίσης έχει διακοπεί η συγκοινωνία εξ αιτίας υπερχείλισης υδάτων στις διαβάσεις ποταμών (Ποντικόρεμα– Λισσός ύψος Αρριανών, Έβρενου– Ιασίου- Αετοκορυφή– Διώνη και Στρύμης– Λοφαρίου). 
Κλειστή ήταν το πρωί λόγω του παγετού και πλέον γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων από το 22ο έως το 28ο χλμ. στην εθνική οδός Καστοριάς– Φλώρινας μέσω Βιτσίου, καθώς και στον νομό Λαρίσης, η επαρχιακή οδός Ελάφου– Σκλήθρου και η επαρχιακή οδός από την Καλλιπεύκη ως τα όρια του νομού Πιερίας. 
Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται επίσης η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας, στην εθνική οδό Καστοριάς– Φλώρινας, μέσω Αμυνταίου, στην εθνικό οδό Καστοριάς- Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από 14ο– 22ο χλμ. και Καστοριάς- Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου, από 25ο- 31ο χλμ. Επίσης, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Βέροιας– Κοζάνης, μέσω Καστανιάς, όπως και στον νομό Χαλκιδικής, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Ιερισσού (Αρναία– Ταξιάρχης) και μέσω του Χολομώντα. 
Με αντιολισθητικές αλυσίδες και ειδικού τύπου ελαστικά (χιονολάστιχα) γίνεται η κυκλοφορία σε πολλές επαρχιακές οδούς των νομών της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, αλλά και σε αρκετά σημεία της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. 
Τέλος, μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στους επαρχιακούς δρόμους προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Β. Ελλάδας, προς το Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα, προς το Ελατοχώρι Πιερίας, τη Βασιλίτσα Γρεβενών, προς τα Τρία Πέντε Πηγάδια και προς το Σέλι Ημαθίας και προς το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού στη Δράμα. 

Σοβαρά προβλήματα και στα Χανιά 

Σοβαρά προβλήματα, με πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, κυρίως υπόγεια, καταπτώσεις και κατολισθήσεις σε δεκάδες σημεία της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και εγκλωβισμούς οδηγών στα οχήματά τους προκάλεσε η κακοκαιρία στα Χανιά, με τα φαινόμενα να είναι εντονότατα από τα μεσάνυκτα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Δρόμοι στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου ακόμα και μεγάλα τμήματα της Εθνικής Οδού μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα η αστυνομία να απαγορεύει την διέλευση από πολλά σημεία, ενώ από διάφορα σημεία των Χανίων η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό 35 ατόμων.
Η Πυροσβεστική πραγματοποίησε ολονύκτια επιχείρηση στον χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα, μέρος του οποίου κατακλύστηκε από νερά, υπό τον φόβο να υπάρξει γενικό μπλακ- άουτ στην ηλεκτροδότηση, ωστόσο στις περιοχές του Πλατανιά, του Μάλεμε, των Βουκολιών και του Κολυμβαρίου έπεσαν στύλοι της επιχείρησης με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.
Στην περιοχή Λιβάδια των Χανίων πλημμύρισαν σπίτια και βιοτεχνίες, ενώ η Πυροσβεστική έκανε άντληση υδάτων από ξενοδοχεία και σπίτια σε Πλατανιά, Μόδι και Γεράνι. Ακόμα, πλημμύρισαν περισσότερα από δέκα υπόγεια, κυρίως αποθήκες, σε Κολυμπάρι και Μινωθιανά ,ενώ μέχρι και το πρωί όταν και υποχώρησαν τα νερά είχαν αποκοπεί κυκλοφοριακά τα χωριά Ξαμουδοχώρι, Κυπάρισσος, Λουτράκι, Μανωλιόπουλο.
Προβλήματα υπήρξαν και στα ορεινά λόγω των καταπτώσεων βράχων, ενώ από τα χιόνια έκλεισε και ο δρόμος προς τον Ομαλό.
Την άμεση αντιμετώπιση των ζημιών ζητούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία δήμοι, ενώ ήδη από την Περιφέρεια συστάθηκε επιτροπή για την ακριβή αποτίμηση των ζημιών τόσο σε υποδομές όσο και σε περιουσίες ιδιωτών.
Από το πρωί η κατάσταση είναι καλύτερη, η κυκλοφορία στα περισσότερα σημεία κυρίως του βασικού οδικού δικτύου έχει αποκατασταθεί, ωστόσο σύμφωνα με τις Αρχές απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς πολλοί δρόμοι κρύβουν παγίδες.

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη Χίο 
Εν τω μεταξύ, δύσκολες εξακολουθούν να παραμένουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες στο οδικό δίκτυο της βόρειας Χίου. 
Ο επαρχιακός δρόμος Χίου – Βολισσού έχει μεν καθαρισθεί από τα χιόνια, στο τμήμα από το Ρημόκαστρο έως τη διασταύρωση του Πιτυούς, ωστόσο στην περιοχή βρέχει και σε ορισμένα σημεία η ορατότητα είναι περιορισμένη. Διαβάστε περισσότερα στο astraparis.gr 
Οι μεγαλύτεροι όγκοι χιονιού στο οδόστρωμα είχαν πέσει λίγο πριν τη διασταύρωση προς Αυγώνυμα, στο 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, ενώ καθαρισμοί των δρόμων από τα χιόνια έγιναν και σε Κηπουριές και Σπαρτούντα. 
Και μπορεί ο καιρός να παρουσιάσει μια μικρή βελτίωση αύριο, ωστόσο, το τσουχτερό κρύο θα παραμείνει στις περισσότερες περιοχές, όπως επίσης και οι ισχυροί άνεμοι. 

Αναλυτικά η πρόγνωση: 
Την Παρασκευή στα Δυτικά και τα Βόρεια ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές, ενώ τοπικά ισχυρός παγετός αναμένεται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ο οποίος κατά τόπους θα είναι ισχυρός. 
Αναλυτικά, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή ή χιονόνερο τις πρωινές ώρες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ στη Δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία από -16 έως -2 βαθμούς Κελσίου. 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλία προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο τις πρωινές ώρες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο κατά τόπους στα βόρεια μέχρι το απόγευμα και στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί 0 έως 6 και στα νότια από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός το Σάββατο

Το Σάββατο στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός, όμως γρήγορα από τα βορειοανατολικά θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ παγετός αναμένεται στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά τα σημεία στα οποία έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 
Περιφ. Οδός Πεντέλης - Ν. Μάκρης, ύψος Σ. Ν. Πεντέλης «414», έως διασταύρωση Αγ. Πέτρου. 
Λεωφ. Πάρνηθας, από 22ο χλμ. (Τελεφερίκ) – έως το Καζίνο. 
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας, από το ύψος του 4ου χλμ, ρεύμα προς Θήβα, περιοχή Μάνδρας. 
Λ. Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών. 
Απόν ώρες 13.30 - 14.15 ώρα της ιδίας, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Β 6,3 χ/θ, επί του συνδετηρίου κλάδου της Περιφ. Υμηττού με το κυρίως ρεύμα της Αττικής Οδού, ρεύμα προς Ελευσίνα. 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. Ξάνθης
Λόγω σφοδρών θυελλωδών ανέμων, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτ-των ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, από 524,7 Α/Κ Βαφέικων έως 545,6 Α/Κ Ιάσμου Ροδόπης και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την Ε.Ο. Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.A. Καστοριάς
Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 22ο –28ο χλμ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ. Α. Αργολίδας
Π.Ε.Ο. Άργους – Τριπόλεως, από το 23ο - 37ο χλμ.

Δ.Α.Λακωνίας
Eπ. Ο. Αγ. Δημητρίου Ζάρακος – Κρεμαστής, από το 4ο έως 14ο χλμ.
Ε. Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από το 42ο έως 50ο χλμ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.Βοιωτίας
Π. Ε. Ο. Ελευσίνας – Θηβών, από 30ο - 45ο χλμ.
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο νομού

Δ.Α Εύβοιας
Επ. Ο. Γυμνού – Σέττας.

Δ.Α.Ευρυτανίας
Επ. Ο. Καρπενησίου – Χ/Κ Βελούχι (λόγω ισχυρών ανέμων)

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α Λάρισας
Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου.
Επ. Ο. Καλλιπεύκης έως όρια Ν. Πιερίας.

Δ.Α. Μαγνησίας
Από 09.00 ώρα της 1-1-2015 έως 09.00 ώρα της 2-1-2015 ή ύφεσης των καιρικών φαινομένων, απαγορεύτηκε προσωρινά η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτ-των άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων, στην Ε.Ο Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) και στο τμημα της από την 13.190 χ/θ (Τέλος κατοικημενης περιοχής Πορταρίας) μεχρι την 38.680 χ/θ (Καράβωμα) λόγω των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών, συνεπεία της χιονόπτωσης.
Η κίνηση των φορτηγών αυτοκινητων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους από Βόλο προς Ζαγορά και αντίστροφα θα διεξάγεται από την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος).

Β΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. Ροδόπης
Λόγω υπερχείλησης υδάτων διεκόπη η συγκοινωνία στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα – Λισσός ύψος Αρριανών, Έβρενου – Ιασίου - Αετοκορυφή – Διώνη και Στρύμης - Λοφαρίου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. Κιλκίς
Επ.Ο Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), καταστροφή του ασφαλτοτάπητα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α Ιωαννίνων
Επ. Ο. Τ.Δ. Λάλιζας - Τ.Δ. Δομολέσσα, σημειώθηκε καθίζηση σε τσιμεντένια γέφυρα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Δ.Α.Χανίων
Ν.Ε.Ο. Χανίων – Ρεθύμνης από Κόμβος Βαμβακόπουλο (4ο χλμ.) έως Κομβο Μουρνίων (1ο χλμ.) της Ν.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου, λόγω συσσώρευσης υδάτων.


Γ΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιπποκράτειος - Πολιτεία
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θηβών, από 30ο χλμ, ρεύμα προς Αθήνα
Επαρχιακό οδικό δίχτυο Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής: Ψάθα, Πόρτο – Γερμενό, Οινόη, Βίλια, Αλεποχώρι.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. Ροδόπης
Επ. Ο. Ν. Σάντας – Κέχρου – Ν. Κέχρου.
Επ. Ο. Καλλυντήριο – Οργάνη έως Οργάνη.
Επ. Ο. Δαρμένης- Ραγάδας έως και Ραγάδα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.A. Φλώρινας
Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών λόγω παγετού και ασθενούς χιονοπτωσης.

Δ.A. Καστοριάς
Ε.Ο.Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου), από 25ο – 31ο χλμ
Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 14ο –22ο χλμ.
Ε.Ο. Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 25ο - 50ο χλμ.
Επαρχιακό Ορεινό δίκτυο Ν. Καστορίας.

Δ.A. Γρεβενών
Επ. Ο. Γρεβενών – Μετσόβου, από 21ο – 40ο χλμ
Επ. Οο. Γρεβενών – Σαμαρίνας, από 10ο – 54ο χλμ
Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από 10ο – 45ο χλμ
Επ. Ο. Γρεβενών – Περιβολίου, από 10ο - 43ο χλμ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. Πέλλας
Δημ. και Επ. Ο. δίκτυο Νομού καθώς και Δ.Ε. Βεγορίτιδας Δήμου Έδεσσας συμπεριλαμβανομένουν Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ Βόρρας
Ορεινό Επαρχιακό δίκτυο Δ.Ε. Αριδαίας και Δ.Ε. Εξαπλάτανου Δήμου Αλμωπίας
Επαρχιακό Δημοτικό ορεινό οδικό δίκτυο Δ.Ε. Έδεσσας
Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ «Βόρρας».

Δ.Α. Πιερίας
Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, από 22ο – 42ο χλμ.
Επ. Ο. Κατερίνης – Ελατοχωρίου,από Ελατοχώρι εώς το Χ/Κ

Δ.Α. Κιλκίς
Επ. Ο. Γουμένισσας Καστανερής - Μεγ. Λειβαδιών.
Επ. Ο. Γουμένισσας - Ομαλού.

Δ.Α. Ημαθίας
Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 76,000 χ/θ έως 98,300 χ/θ.
Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου, από 4,500 χ/θ έως 26,000 χ/θ.
Επ. Ο. Βέροιας – Δασκίου, δ/ση Πολυδενδρίου από 8,100 χ/θ έως 43,000 χ/θ
Επ. Ο. Βέροιας – Κωστοχωρίου, από την οδό 25ης Μαρτίου έως 13,800 χ/θ
Επ. Ο. Βέροιας – Τριλόφου Φυτείας, από 5,300 χ/θ έως 13,800 χ/θ
Δημ. Ο. Νάουσας – Τρία Πέντε Πηγάδια Χ/Κ από 1ο χλμ.
Επ. Ο. Νάουσα – Χ/Κ Σελίου.

Δ.Α. Χαλκιδικής
Π. Ε. Ο. Θεσ-νίκης – Ιερισσού (Αρναία – Ταξιάρχης).
Επ. Ο. Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).
Επ. Ο. Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.
Επ. Ο. Καρυών – Αγ. Όρους.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α. Ιωαννίνων
Ε. Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, από 90 ο- 115ο χλμ.
Επ. Ο. Δ.Δ. Αετομηλίτσας- Φούρκας- Πληκατίου- Ασημοχωρίου- Γοργοποτάμου Χιονάδων.
Επ. Ο. Δ.Δ. Βωβούσας – Φλαμπουράρι- Γρεβενίτι – Μηλιάς - Μετσόβου.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α. Λάρισας
Επ. Ο. Γόννων –Καλλιπεύκης, από 10ο – 22ο χλμ.
Επ. Ο. Αγιάς – Μεγαλόβρυσου
Επ. Ο. Αγιάς –Μελιβοίας.
Επ. Ο. Αγιάς – Αγιόκαμπου.
Επ. Ο. Αγιόκαμπου – Σκλήθρου.
Επ. Ο. Αγιόκαμπου – Κοκκινο Νερό
Επ. Ο. Αγιάς – Σκήτης.
Επ. Ο. Δήμητρας – Ανατολής.
Επ. Ο. Καλαμακίου – Ελάφου.
Επ. Ο. Καρίτσας – Κόκκινου Νερού.
Επ. Ο. Στομίου - Κόκκινου Νερού

Δ.Α Καρδίτσας
Επ. Ο. Καρδιτσας - Άρτας, από 35ο - 61ο χλμ. θέση «Τύμπανος».
Επ. Ο. Μουζακίου - Στεφανιάδας, από 6ο - 22ο χλμ. θέση «Αγ.Νικόλαος».
Επ. Ο. Μουζακίου – Λίμνης πλαστήρα, από 6ο έως 13ο χλμ.
Επ. Ο. Καρδίτσας - Φράγματος Πλαστήρα, μέσω Μοσχάτου από 12Ο χλμ..
Επ. Ο. Καρδίτσας – Μητρόπολης -Ι. Μ. Κορώνης Τσαρδακίου-Τσαρδακίου από 12ο χλμ..
Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Σμοκόβου, από 21ο χλμ.
Επ. Ο. Κέδρου – Ρεντίνας – Καρπενησίου, από 46ο εώς 62ο χλμ. (θέση Ζαχαράκι),
Περιμετρικά της Λίμνης Ν. Πλαστήρα.

Δ.Α Τρικάλων
Ε.Ο Τρικάλων - Άρτας, από 22ο - 75ο χλμ.
Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από 4ο- 55ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 25ο - 68ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας –Χρυσομηλιάς, από 20ο - 38ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας – Μαυρελίου από 20ο -42ο χλμ.
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δ.Δ. Χαλικίου,Ανθούσας,Κατάφυτου, Καλλιρόης, -Στεφανίου, Κρανίας, Δολιανών, Πολυθέας, Μηλίας του Δημου Καλαμπάκας, Αγρελιάς του Δήμου Τρικκαίων.
Ορεινό Επαρχιακό οδικό δίχτυο του Δήμου Πύλης.

Δ.Α Μαγνησίας
Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από την 3.000 χ/θ έως την 45.000 χ/θ.
Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) από την 37.540 χ/θ έως την 74000 χ/θ
Επίσης στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου – Ν.Ιωνίας , πλην των κεντρικων οδικών αρτηριών η κυκλοφορια διεξαγεται με αντιλισθητικες αλυσιδες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α Ευρυτανίας
Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 65ο – 73ο χλμ., θέση «Τούνελ»
Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 97ο – 110ο χλμ., θέση «Μπαγασάκι»
Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας, από 4ο - 9ο χλμ., θέση «Ράχες Τυμφρηστού»
Επ. Ο. Καρπενησίου- Φουρνά -Καρδίτσας, από 4ο - 49ο χλμ. θέση «Βράχος»
Επ. Ο. Καρπενησίου-Προυσού- Αγρινίου, από 35ο - 45ο χλμ. θέση «Αραποκέφαλα»,
Επ. Ο. Καρπενησίου- Κρικέλλου- Δομνίστας, από 4ο - 45ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδάκια, από 6ο - 27ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος, από 3ο - 18ο χλμ.

Δ.Α Φθιώτιδας
Ε. Ο. Λαμίας- Καρπενησίου από 20ο - 64,7ο χλμ.

Δ. Α. Φωκίδας
Επ. Ο. Γραβιά – Καλοσκοπή – Πυρά – Μαυρολιθάρι – Καστριώτισσα.
Επ. Ο. Καλοσκοπή – Πανουργιά – Στρόμη.
Επ. Ο. Γραβιά – Βάργιανη.
Επ. Ο. Πολύδροσος – Άνω Πολύδροσος – Χ/Κ Παρνασσού.
Επ. Ο. Πενταγιοί – Αροτοτίνα.
Επ. Ο. Πολύδροσος – Επτάλοφος - Χ/Κ Παρνασσού.

Δ.Α Εύβοιας
Ε.Ο. Χαλκίδας - Αιδηψού, από 16ο – 510 χλμ. (απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών).
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Ιστιαίας.
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Μαντουδίου.
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Αιδηψού.
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Λίμνης.
Επ. Ο. Ν. Αρτάκης – Στενής.
Επ. Ο. Στενής - Στροπώνων.
Επ. Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας.
Επ. Ο. Σταυρού – Αγ. Σοφίας.
Επ. Ο. Κύμης – Μετοχίου.
Επ. Ο. Κύμης – Μανικίων.
Επ. Ο Κύμης – Βιτάλων.

Δ.Α Βοιωτίας
Στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία διεξαγεται με την χρήση αλυσίδων.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α Αχαΐας
Ε.Ο. Καλαβρύτων – Χ/Κ.
Ε.Ο. Πατρών – Καλαβρύτων (μέσω Χαλανδρίτσας) από περιοχή Καταρράκτη έως περιοχή Μίχα Τσαπουρνιά.
Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας, (μέσω Πριολιθίου).
Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας, (μέσω Λουσών).
Επ. Ο. Αιγίου Καλαβρύτων μέσω Πτέρης, από το 8ο χλμ.
Καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων απαιτείται η χρήση αλυσίδων.
Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Περιοχή Χρυσοπηγής, Δ.Δ. Βαλμαντούρας – Δ.Δ. Λακωμάτων – Ελληνικού Δ. Ερυμάνθου.

Δ.Α. Αιτωλίας
Δ.Ε. Πυλλήνης & Δ.Ε. Αποδοτίας, από Σύμης και άνω.
Επ. Ο. Ναυπάκτου Άνω Χώρας, από Δ.Δ. Λιμνήτσας – Άνω Χώρα.
Επ. Ο. Μακριάς Ράχης – Άνω Χώρας.
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο νομού.

Δ.Α. Ηλείας
Ε. Ο. Μεγαλόπολης -Ανδρίτσαινας – Επικουρείου Απόλλωνα.
Επ. Ο. Ανδρίτσαινας - Λυνίσταινας.
Επ. Ο. Σκληρού - Νέδα – Αμπελιώνα – Αγ. Σώστη Δ. Οιχαλίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α Κορινθίας
Επ. Ο. Δερβενίου - Γκούρας από 16ο χλμ.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Ζεμενού , από 8ο χλμ.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από 10ο χλμ και άνω.
Επ. Ο. Καλλιθέας – Ελληνικού, από 8ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Κιάτου, από 1ο – 21ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Δερβενίου, από 1ο – 16ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Λυκουριάς, από 1ο – 19ο χλμ.
Επ. Ο. Νεμέας - Τιτάνη
Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυών.
Επ. Ο. Λυγιάς – Πύργου, από 6ο χλμ και άνω
Επ. Ο. Λουτρού – Ν. Βρυσούλες, από 6ο χλμ.

Δ.Α.Αρκαδίας
Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, από 6ο – 20ο χλμ.
Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, από το 36ο – 54ο χλμ.
Ε.Ο. Νεμέας – Λεβιδίου, από το 47ο - 51ο χλμ.
Επ. Ο. Άστρους – Αγ. Πέτρου.
Επ. Ο. Άστρους – Καστανίτσας.
Επ. Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά.

Δ. Α. Αργολίδας
Π.Ε.Ο. Άργους – Τριπόλεως, από το 23ο - 37ο χλμ.
Επ. Ο. Σκοτεινής – Κανδύλας.
Επ. Ο. Άργους - Καρυάς, από το 17ο - 20ο χλμ.

Δ.Α.Λακωνίας
Επ. Ο. Χάρακα - Κυπαρρισίου, από το 0,5 έως 3ο χλμ.
Επ. Ο. Γυθείου – Σελεγούδι – Ι. Μ. Παναγιάς Γιάτρισσας, από το 24ο έως 35ο χλμ.
Επ. Ο. Πετρίνας – Άρνας, από το 10ο έως το 19ο χλμ.
Επ. Ο. Άρνας – Γοράνων, από το 1Ο έως το 6,5Ο χλμ.
Επ. Ο. Σπάρτης – Λογγανίκου – Μαγαλόπολης, από το 25ο έως το 44ο χλμ.

Δ.Α. Μεσσηνίας
Ε. Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από 28ο – 42ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Δ.Α. Λέσβου
Επ. Ο. Νάπης- Μανταμάδου.
Επ. Ο. Μανταμάδου – Κάπης Λέσβου
Επ.Ο. Κάπης – Λειού Λέσβου
Επ. Ο. Καλλόνης – Μήθυμνας
Επ. Ο. Καλλόνης - Σκαλοχώρι.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Δ.Α Χανίων
Επ. Ο. Χανίων – Ομαλού, θέση (Πέτρα Σέλι) και Φώκιες.

Δ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α Ευβοίας
(8) Χωριά (Παγώντας, Μαρκάτες, Στρόπωνες, Λάμαρι, Μετόχι, Καμπιά, Λυμνιώνας και Πολύλοφος).

Ε΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αναφέρεται ότι, από 17.30 ώρα της 31-12-2014, διεκόπη (black out) η ηλεκτροδότηση των οικισμών Πόρτο Γερμενό (Αιγόσθενα) και Άγιος Νεκτάριος του Δήμου Μάνδρας. Σύμφωνα με προφορική πληροφόρηση που περιήλθε στον Α/Σ Βιλλίων, αρμόδια υπηρεσία αποκατάστασης βλάβης (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ), λόγω ισχυρής χιονόπτωσης δεν δύναται να προσεγγίσει το σημείο της βλάβης.

Αναφέρεται ότι, λόγω ισχυρών ανέμων αποκόπησαν καλώδια του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί πλήρως η ηλεκτροδότηση (black out) από ώρα 20.00 της 31-12-2014, στους οικισμούς Αλεποχώρι, Ζάχουλη και Πευκενέας του Δήμου Μεγαρέων. Αρμόδιο συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ έχει μεταβεί στο σημείο και ενεργεί για την αποκατάσταση της βλάβης.

ΣΤ΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α Αιτωλίας
Λόγω ισχυρών ανέμων, διεκόπη η πορθμειακή γραμμή Ρίου –Αντιρρίου.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...