............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτοκίνητο παρέσυρε και διαμέλισε 42χρονη γυναίκα

reporter on 23.09.2014 στις 09:13 Θεσσαλονίκη


Ένα τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη.

Μια μαύρη Μερσεντές που οδηγούσε 59χρονος παρέσυρε και διαμέλισε 42χρονη που διέσχιζε κάθετα το δρόμο για να πάει στην δουλειά της.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr την γυναίκα είχε αφήσει λίγο νωρίτερα ο σύζυγος της στο σημείο για να πάει στο εργοστάσιο που δούλευε, σύμφωνα με το καθημερινό δρομολόγιο που ακολουθούσαν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η γυναίκα είχε ραντεβού με συνάδελφο της, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν πολλοί εργάτες δίνοντας ραντεβού στην Περιφερειακή Οδό, για να πάνε μαζί στη δουλειά ή αν το εργοστάσιο ήταν κοντά στην περιοχή.
Ο σύζυγος της άκουσε το συμβάν από ραδιοφωνικό σταθμό, επικοινώνησε με το εργοστάσιο αλλά ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του δεν είχε πάει, επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε πληροφορίες από τους τροχονόμους, οι οποίοι δεν είχαν ακόμη εικόνα. Έδωσε την περιγραφή της γυναίκας του και από τα ρούχα της οι αστυνομικοί κατέληξαν στην αναγνώριση.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το σώμα της άτυχης γυναίκας πρέπει να παρασύρθηκε κι από άλλα οχήματα.
Ο οδηγός του Ι.Χ μεταφέρθηκε για τοξικολογικές εξετάσεις.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ωραιότεροι αρχαίοι ελληνικοί ναοί

  Μαθαίνω την Ελλάδα  

Οι ωραιότεροι αρχαίοι ελληνικοί ναοί
Στέκουν αγέρωχοι στους αιώνες, θυμίζοντάς σε όλη την ανθρωπότητα το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού.

Οι αρχαίοι Έλληνες αρχιτέκτονες υπήρξαν άριστοι τεχνίτες και οικοδόμησαν ναούς και μνημεία, εντυπωσιάζουν ακόμα και σήμερα, χιλιετίες μετά. Παρά τα δεινά, του πολέμους και τις καταστροφές, πολλοί αρχαίοι ναοί κατάφεραν να διατηρηθούν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο ναός στην ελληνική αρχαιότητα ήταν η κατοικία του θεού, το κτήριο που στέγαζε το λατρευτικό άγαλμα μιας ή περισσότερων θεοτήτων, και όχι ο χώρος συνάθροισης των πιστών, όπως στο χριστιανικό κόσμο. Αυτό φανερώνει και το ουσιαστικό «ναός», που προέρχεται από το ρήμα «ναίω» (=κατοικώ). Το λατρευτικό άγαλμα τοποθετούνταν στο βάθος του ναού, πάνω στον κατά μήκος άξονα του κτηρίου. 
Οι άνθρωποι συγκεντρώνονταν στον περιβάλλοντα χώρο έξω από το κτήριο του ναού, όπου βρισκόταν και ο βωμός για την προσφορά θυσιών και την άσκηση της λατρείας. Η βασική αυτή λειτουργική ιδιομορφία του ελληνικού ναού είναι σημαντική για την κατανόηση της αρχιτεκτονικής του, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι ναοί σχεδιάζονταν με βάση και το άγαλμα που επρόκειτο να στεγάσουν. 

Παρθενώνας
Ο Παρθενώνας αποτελεί το λαμπρότερο μνημείο της Αθηναϊκής πολιτείας και τον κολοφώνα του δωρικού ρυθμού. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 448/7 π.Χ. και τα εγκαίνια έγιναν το 438 π.Χ. στα Μεγάλα Παναθήναια, ενώ ο γλυπτός διάκοσμος περατώθηκε το 433/2 π.Χ. Σύμφωνα με τις πηγές, οι αρχιτέκτονες που εργάστηκαν ήταν ο Ικτίνος, ο Καλλικράτης και πιθανόν ο Φειδίας, που είχε και την ευθύνη του γλυπτού διάκοσμου. Είναι ένας από τους λίγους ολομάρμαρους ελληνικούς ναούς και ο μόνος δωρικός με ανάγλυφες όλες του τις μετόπες. Πολλά τμήματα του γλυπτού διακόσμου, του επιστυλίου και των φατνωμάτων της οροφής έφεραν γραπτό διάκοσμο με κόκκινο, μπλε και χρυσό χρώμα. Χρησιμοποιήθηκε πεντελικό μάρμαρο, εκτός από το στυλοβάτη που κατασκευάστηκε από ασβεστόλιθο.
 
Ναός του Ηφαίστου
Ο Ναός του Ηφαίστου (αποκαλούμενος και Θησείο) είναι ένας από τους πλέον διατηρημένους αρχαίους ναούς του ελληνικού χώρου. Ήταν αφιερωμένος στο θεό Ήφαιστο και στην Εργάνη Αθηνά. Βρίσκεται στην περιοχή του Θησείου, που πήρε το όνομά του λόγω της παλιάς, σήμερα αναθεωρημένης απόδοσης του ναού στο Θησέα. Ο ναός του Ηφαίστου είναι προσβάσιμος για το κοινό, καθώς αποτελεί τμήμα του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Αγοράς. Ο Ναός αυτός είναι χτισμένος πάνω στο λόφο του Αγοραίου Κολωνού, στο δυτικό μέρος της Αρχαίας Αγοράς, κατά διεύθυνση Ανατολή - Δύση με είσοδο από την Ανατολή.

Ποσειδωνία - Κάτω Ιταλία 
Η Ποσειδωνία ήταν αρχαία ελληνική αποικία της Κάτω Ιταλίας στην περιοχή της Καμπανίας. Βρισκόταν 85 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Νάπολης στην σημερινή επαρχία του Σαλέρνο, κοντά στις ακτές της Τυρρηνικής θάλασσας. Το λατινικό όνομα της πόλης ήταν Πέστουμ (Paestum). Το κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού αρχαιολογικού χώρου είναι οι τρεις μεγάλοι ναοί δωρικού ρυθμού. Ήταν αφιερωμένοι στην Ήρα και στην Αθηνά. Ο ναός της Ήρας είναι ο παλαιότερος ναός που διασώζεται στην Ποσειδωνία (αποκαλούμενος και Basilica) και ανήκει στον 6ο αιώνα π.Χ. 

Ερέχθειον
Η περιοχή του Ερεχθείου ήταν η ιερότερη όλης της Ακρόπολης. Πρόκειται για ένα πολυσύνθετο μαρμάρινο κτήριο, λαμπρό δείγμα του ώριμου ιωνικού ρυθμού. Το ανατολικό τμήμα του ναού ήταν αφιερωμένο στη λατρεία της Αθηνάς Πολιάδος, της προστάτιδας θεάς της πόλεως, ενώ το δυτικό ήταν αφιερωμένο στον Ποσειδώνα-Ερεχθέα, από όπου και το όνομα του ναού, στον τοπικό ήρωα Βούτη, στον Ήφαιστο και σε άλλους θεούς και ήρωες. Πρόκειται λοιπόν για έναν πολλαπλό ναό, όπου συστεγάστηκαν παλαιότερες και νεότερες λατρείες και όπου φυλάσσονταν τα Ιερά Μαρτύρια, τα ίχνη της τρίαινας του Ποσειδώνος και η ελιά, το δώρο της Αθηνάς στην πόλη της Αθήνας.

Ναός του Δία στην Κυρήνη
Η Κυρήνη στην αρχαιότητα ήταν ελληνική αποικία στη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 630 π.Χ. από τους Θηραίους, ενώ πήρε το όνομα της από την πηγή Κύρη, που ήταν αφιερωμένη στο θεό Απόλλωνα. Γρήγορα αναπτύχθηκε κι εξελίχτηκε σε κέντρο του ελληνικού πολιτισμού στη Βόρεια Αφρική, ενώ αποτελούσε επίσης μεγάλο εμπορικό κέντρο. Τον 3ο αιώνα π.Χ., στην πόλη ιδρύθηκε η φιλοσοφική Σχολή της Κυρήνης από τον Αρίστιππο, μαθητή του Σωκράτη. Η πόλη, που βρίσκεται στην κοιλάδα Jebel Akhdar, έδωσε στην ανατολική περιοχή της Λιβύης το όνομα Κυρηναϊκή, το οποίο παρέμεινε μέχρι σήμερα. Η Κυρήνη αποτελεί από το 1982 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στην πόλη σώζονται αρχαία μνημεία, όπως ο ναός του Απόλλωνα (7ος αιώνας π.Χ.), ο ναός της Δήμητρας και ένας ναός του Δία, ο οποίος καταστράφηκε μερικώς μετά από εντολή του Μουαμάρ Καντάφι το 1978.

Το ιερό του Ποσειδώνος
Το ιερό του Ποσειδώνος βρίσκεται μέσα στο φρούριο που προστάτευε τα παράλια της Αττικής και την μεταλλοφόρα ζώνη. Το Σούνιο κατείχε ένα σημαντικό τμήμα της μεταλλοφόρας ζώνης της Αττικής καθώς και τη περιοχή της Αγριλέζας με τα λατομεία. Σε όλη την έκταση του δήμου έχουν βρεθεί μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, σπίτια, αγροικίες, δρόμοι και νεκροταφεία. Ένα μεγάλο νεκροταφείο των γεωμετρικών και κλασικών χρόνων εκτείνεται στην ακτή δυτικά του ακρωτηρίου. 

Ο ναός του Ολυμπίου Διός
Ο ναός του Ολυμπίου Διός ή Ολυμπιείο ή οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός είναι ένας σημαντικός αρχαίος ναός στο κέντρο της Αθήνας. Παρότι η κατασκευή του ξεκίνησε τον 6ο αιώνα π.Χ., δεν ολοκληρώθηκε παρά επί του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αδριανού τον 2ο αιώνα μ.Χ.. Αποτέλεσε τον μεγαλύτερο ναό της Ελλάδας κατά τους Ελληνιστικούς και Ρωμαϊκούς χρόνους.


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=56924:oi-oraioteroi-arxaioi-ellinikoi-naoi&catid=50:mathaino-tin-ellada&Itemid=336#ixzz3DeWI8GHu

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στα ύψη η ανεργία στην Ελλάδα...

 

Στα ύψη παραμένει η ανεργία , η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τον Ιούνιο, ανήλθε στο 27%, με τους ανέργους να είναι 1.303.884 άτομα.
Παρά το ότι τους καλοκαιρινούς μήνες η εποχική απασχόληση αυξάνεται, η ανεργία μειώθηκε μόνο κατά 0,1% σε σχέση με τον Μάιο. Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του οργανισμού, όμως επίδομα ανεργίας λαμβάνουν μόνο 89.850 .

«Παιδεία για όλους!» Καμπάνια αλληλεγγύης για τους μαθητές διοργανώνουν η Αλληλεγγύη για Όλους,

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ    


Καμπάνια αλληλεγγύης για τους μαθητές διοργανώνουν η Αλληλεγγύη για Όλους, οι δομές αλληλεγγύης, το Κόκκινο, η ertopen και οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.
ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είναι όταν όλοι έχουν θέση σε μία τάξη, όταν όλα τα παιδιά παραμένουν στο σχολείο και όταν όλα έχουν τετράδια και σχολικά...
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Αλληλεγγύη για Όλους καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν σε συλλογή σχολικών ειδών εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Η αυξανόμενη δυσκολία όλο και περισσότερων οικογενειών που πλήττονται από το success story της κυβέρνησης κάνουν και φέτος επιτακτική την αλληλεγγύη μας.
Η καμπάνια «παιδεία για όλους» επιθυμεί να βοηθήσει στη δημιουργία εκείνων των δεδομένων που θα αποτρέψουν τη διαρροή μαθητών, τη μορφωτική φτώχεια και τη βία, που, εκτός των άλλων, καλλιεργούν την ανάπτυξη του φασισμού.
Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται : στις δομές αλληλεγγύης της γειτονιάς σας, στα γραφεία της Αλληλεγγύης για Όλους (Ακαδημίας 74, Αθήνα), στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο 105,5 (Σαρρή 19, Ψυρρή), στην ΕΡΤ open (Μεσογείων 463, Αγία Παρασκευή) και το στέκι των Αγωνιζόμενων καθαριστριών έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Λίστα με τα προτεινόμενα σχολικά είδη:

Τσάντες , Μολύβια απλά , Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων, Κασετίνες, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Χάρακες, Μοιρογνωμόνια, Διαβήτες, Τετράδια 2,3 θεμάτων, Μαρκαδόροι, Ξυλομπογιές – Κηρομπογιές, Διορθωτικό υγρό, Μπλοκ ζωγραφικής, Φάκελοι Α4 με λάστιχο, Φάκελοι Α4 (όχι αλληλογραφίας), Πακέτο Χαρτιών Α4, Κόλλες stick, Χαρτιά κανσόν πολύχρωμα και άσπρα

Αλληλεγγύη για όλουςhttp://www.solidarity4all.gr/news/παιδεία-για-όλους

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το γράμμα της Σοφίας (Ελληνίδας μαθήτριας, μετανάστριας στη Γερμανία), που συνόδευε τα σχολικά είδη τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις δράσεις των αλληλέγγυων νεολαίων των Γερμανικών συνδικάτων.




* δείτε: http://stokokkino.gr/article/11378/Paideia-gia-olous#sthash.OzLjTDEV.dpuf

Greenpeace...με ολοκαίνουρια σχολικά είδη!

Greenpeace
Σχολικά είδη

...με ολοκαίνουρια σχολικά είδη!

Ακολούθησέ μας:
FacebookTwitterPinterestInstagram

Τι λείπει;


Το σακίδιο πλάτης Greenpeace! Αποκτώντας το, μικροί και μεγάλοι είναι Greenpeace… και φαίνονται! Δες το εδώ>
Σακίδιο πλάτης
Δεν δεχόμαστε χρήματα από κυβερνήσεις, εταιρείες ή οργανισμούς. Η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές πολιτών. Υποστήριξέ μας.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ    




Διεθνή απο τον Γιώργο Τραπεζιώτη

THE NEW YORK TIMES
Στόχος των νέων μέτρων που λαμβάνονται στο Φέργκιουσον, του Μιζούρι, η βελτίωση των σχέσεων της αστυνομίας με τους πολίτες της τοπικής κοινότητας.

RUSSIA TODAY
Περισσότερα από 700 παιδιά στο Ιράκ, σκοτώθηκαν τη χρονιά που διανύουμε από βομβιστικές επιθέσεις ή χρησιμοποιήθηκαν ως βομβιστές αυτοκτονίας, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ.

BBC
Την έγκριση από το κοινοβούλιο της χώρας της νέας ιρακινής κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό Χαϊντάρ αλ-Αμπαντί χαιρέτισε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν, ζητώντας από όλες τις πολιτικές πλευρές να εργαστούν χωρίς καθυστέρηση για την ειρήνη στη χώρα. «Σημαντικό ορόσημο» για το Ιράκ στο αγώνα που δίνει κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους χαρακτήρισε τον σχηματισμό νέου κυβερνητικού σχήματος και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι.

THE WASHINGTON POST
Διευρύνεται η υποστήριξη στις αμερικανικές επιθέσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους. Δημοσκόπηση έδειξε πως οι Αμερικανοί πολίτες αντιμετωπίζουν τους τζιχαντιστές ως «μεγάλη απειλή».

HURRIYET (αγγλόφωνη έκδοση)
Τουρκία και ΗΠΑ συζητούν τις κοινές δράσεις που θα μπορούσαν να αναλάβουν κατά των τζιχαντιστών.

CNN
Κερδίζει έδαφος το «Ναι» ενόψει του δημοψηφίσματος της 18ης Σεπτεμβρίου, για την απόσχιση – ή μη – της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.



THE TIMES
Ο Γκόρντον Μπράουν τέθηκε χθες επικεφαλής του αγώνα να παραμείνει ενωμένη η Βρετανία – νέα δημοσκόπηση έδειξε σκληρή μάχη μέχρι το τέλος, ανάμεσα στο «Ναι» και στο «Όχι».

REUTERS
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Ινδία ως αρχηγός κράτους, ενώ θα κάνει και μια περιφερειακή περιοδεία στη Σρι Λάνκα, στις Μαλδίβες και στο Τατζικιστάν.

DEUTSCHE WELLE
Δύσκολες αποφάσεις ενόψει, αναφορικά με το status quo στην ανατολική Ουκρανία. Το τι θα ισχύσει με περιοχές όπως είναι το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ, θα πρέπει να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων αν όλοι επιθυμούν να διατηρηθεί η εκεχειρία στην Ουκρανία. Χθες η ΕΕ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις κατά της Μόσχας.

SUDDEUTSCHE ZEITUNG
H ΕΕ πιέζει για αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Όλοι συμφωνούν στο πλαίσιο αυτό, αλλά ταυτόχρονα περιμένουν να δουν αν οι συμφωνίες για την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός στην ανατολική Ουκρανία θα παραμείνει σεβαστή.

THE JERUSALEM POST
Το Ιράν προσπαθεί να συνεχίσει να βοηθά τη Χαμάς στη Γάζα, κατήγγειλε χθες ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μοσέ Γιααλόν. Την ίδια στιγμή ο υπουργός κατήγγειλε επίσης τη στάση της διεθνούς κοινότητας που δεν καταδίκασε την Χαμάς, αλλά και την Τουρκία που την υποστηρίζει.

AL JAZEERAΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί για μεγάλη έξαρση της επιδημίας του ιού Έμπολα στην Λιβερία μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, την ώρα που η χώρα της δυτικής Αφρική ήδη θρηνεί τα περισσότερα θύματα.



____________
δείτε και στοt: http://stokokkino.gr/article/11307/Ta-protoselida-ton-diethnon-MME#sthash.u3LSgHC0.dpuf

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αθήνα πρωταγωνιστεί και στην Αυστραλία


Θέμα στο International Traveller της Αυστραλίας έγινε η ελληνική πρωτεύουσα και η κληρονομιά της, σε συνέχεια προηγούμενων αφιερωμάτων σε μεγάλα Μέσα Επικοινωνίας.

«Η Αθήνα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της μέσα από την μόδα, τη γαστρονομία και τις νέες τάσεις επιχειρηματικότητας» όπως επισημαίνει σε χρονογράφημα της η δημοσιογράφος Juliet Kinsman, η οποία επισκέφτηκε την πόλη, με την υποστήριξη της Marketing Greece. 
Τα επιτεύγματα πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Ελλάδας γίνονται και πάλι ελκυστικά, σε μια σύγχρονη πόλη που επανακάπτει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της, επισημαίνοντας πως «όταν βλέπεις τον γαλανό ουρανό της Αθήνας, δεν γίνεται να μην νιώθεις την ζεστασιά της πόλης, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά». Η δημοσιογράφος, δεν διστάζει να αναφέρει ότι πλέον η Αθήνα ανταγωνίζεται ισάξια το Βερολίνο ως τουριστικός προορισμός και ιδιαίτερα στο πεδίο της δημιουργικότητας και των σύγχρονων τεχνών. 
Το νέο οχτασέλιδο δημοσίευμα έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά αφιερωμάτων για την Αθήνα, σε συνέχεια στοχευμένων ενεργειών που υλοποίησε η Marketing Greece: Από την Αμερική με το Forbes.com, την USA Today, τους Wall Street Journal και τους New York Times μέχρι και την Αυστραλία με το Escape και το International Traveller. Από την Νότια Αφρική με το Getaway και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με το The International και το περιοδικό της Etihad Airways μέχρι και την Βόρεια Ευρώπη με τους The Guardian, τους The Independent και το Sunday Times Magazine.

_________________
http://www.advertising.gr/Article/8389/Kai-to-Conde-Nast-Traveller-gia-tin-Athina/

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...