............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Μικρό καλοκαίρι σήμερα Σάββατο στην Αττική



Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε σήμερα. Λίγες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.


Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να είναι 1 με 2 βαθμούς υψηλότερες.

Άνεμοι στα πελάγη
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα βόρεια μέτριοι.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.

_________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...