............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν


Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν   

03-04-2013 23:11
Ενώ τίποτα στην Αθήνα δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, μια διαφορετική ματιά μπορεί μάλλον να δει την Αθήνα αλλιώς. Τι καλό μπορεί να φέρει η κρίση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γούντι Άλεν για την επόμενη ταινία του!

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο ταινιών του στην Ευρώπη και τις ιστορικότερες ευρωπαϊκές πόλεις, ο μεγαλύτερος εν ζωή Αμερικανός σκηνοθέτης έρχεται στην Αθήνα για την επόμενη ταινία του. Μετά το «Βίκυ, Χριστίνα, Μπαρτσελόνα», το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και το «Από την Ρώμη με αγάπη» ο Γούντι Άλενπρόκειται να κινηματογραφήσει την Αθήνα της κρίσης και του Μνημονίου σε μια ταινία που σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Υόρκη, θα έχει τον τίτλο Athens by Night.

Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει για πρώτη φορά ένας μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας, ο Πόλ Οστερ και η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από το Ακρόπολη και γράφει ένα μυθιστόρημα για την κρίση στην Ελλάδα.

Πιθανότατα το ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Μπραντ Πίτ, ενώ στο ρόλο της Ελληνίδας ερωμένης του θα δούμε μάλλον την Πενέλοπε Κρούζ. Μια ομάδα συνεργατών του Γούντι Άλεν, βρίσκεται ήδη με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα για γυρίσματα ενώ ο Γούντι Άλεν πρόκειται να επισκεφτεί την Αθήνα τον Μάιο οπότε θα αρχίσουν και τα γυρίσματα της ταινίας που πρόκειται να ολοκληρωθούν τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ταινία του Γούντι Άλεν για την Αθήνα είναι ένα πραγματικό δώρο για τηνΑθήνα αλλά και τους πολύπαθους Αθηναίους που έχουν τόση ανάγκη να δουν την πόλη τους με άλλα μάτια και, ποιος ξέρει, ίσως την αγαπήσουν από την αρχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...