................................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη ..............................................................
______________________________________________________________________________________________________________________
* Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, οικονομική Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
________________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Στο 1 δις ευρώ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ

- Τη σοκαριστική αποκάλυψη κάνει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ
- "Ανοιχτο το ενδεχόμενο να υπάρξει μπλακ -αουτ και να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι"
- Μεγάλο πρόβλημα η σύνδεση του τέλους ακινήτων με τους λογαριασμούς ρεύματος
- Τι λέει στο Newsit o άνθρωπος που αποκάλυψε το θέμαΣε κόκκινο συναγερμό η ΔΕΗ μετά τον διπλασιασμό του ύψους των ανεξόφλητων λογαριασμών κατά το τελευταίο 6 μήνο. 
Οπως δήλωσε στο Newsit o εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Ευάγγελος Μπουζούλας "οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί μέχρις τις 31 /12/2011 ανέρχονται σε περίπου 819 εκατ. ευρώ. Οι οφειλές αφορούν πελάτες και της υψηλής τάσης και της μεσαιας και της χαμηλής τάσης. Αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην επιχείρηση καθώς από τα χρήματα που εισπράττει πληρώνει τις υποχρεώσεις της και τους μισθούς των εργαζομένων. Οταν λοιπόν δεν εισπράττει η ΔΕΗ θα υπάρχει δυστοκία απέναντι στην πληρωμή των αναδόχων, δυστοκία απέναντι στο καύσιμο, δυστοκία απέναντι σε όποια πληρωμή υπάρχει. Καταλαβαίνετε πως αυτό θα δημιουργήσει μέγα θέμα στη ΔΕΗ και κατά συνέπεια θα την πληρώσουν οι πελάτες της. 
Στο ερώτημα εάν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μπλακ - αουτ και να δούμε να υπάρχουν προβλήματα στη μισθοδοσία των εργαζομένων ο κύριος Μπουζούλας απαντά "δεν εύχομαι κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται ως διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να πάρουμε τις οφειλες πίσω γιατί εάν δεν έχουμε τις οφειλές δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Καταλαβαίνετε ότι όλα είναι ενδεχόμενα. Και εγώ σε μια τέτοια λογική, να σταματήσει δηλαδή πρώτα η κατανάλωση ρεύματος ως κοινωνικό αγαθό και δεύτερον να μη μπορούν να πληρωθούν οι μισθωτοί καταλαβαίνετε οτι θα υπάρξει μείζον θέμα. Πέρα από τα χρηματοιοικονομικά της επιχείρησης που όλοι καταλαβαίνουν πως σε αυτή τη συγκυρία πρέπει να υπάρξει ρευστότητα". 
Ακούστε τη δήλωσή του στο NewsIt:


Αλλωστε σε ανακοίνωση του ο κ. Μπουζούλας επισημαίνει πως "οι παλινωδίες της κυβέρνησης,  η μη αποφασιστικότητα γρήγορων αποφάσεων της ΡΑΕ και η επιβολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ , ως φοροεισπράκτορα, δημιουργούν προβλήματα στις χρηματοεισροές της ΔΕΗ, στραγγαλίζοντας τα επενδυτικά της προγράμματα, τις υποχρεώσεις της σε αναδόχους, προμηθευτές και δυσχεραίνουν δανειοληπτικές συναλλαγές". 
Μόλις πριν μερικούς μήνες με βάση στοιχεία που είχαν διαρρεύσει οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν ξεπερνούσαν τα 400 εκατ. ευρώ. Στη ΔΕΗ επικρατεί προβληματισμός μετά και το νέο απίστευτο αλαλούμ που προκλήθηκε για την πληρωμή του τέλους ακινήτων καθώς πολλοί καταναλωτές πλήρωσαν το ρευμα αλλά όχι το χαράτσι ενώ το Υπουργείο Οικονομικών αποσαφήνισε πως τα χρήματα που εισέπραξε η ΔΕΗ θα πάνε πρώτα στην πληρωμή του τέλους ακινήτων και μετά στα ταμεία της επιχείρησης ηλεκτρισμού. 
Αυτο αναμένεται μεγαλώσει ακομη περισσότερο το ποσό των ανεξόφλητων λογαριασμών και άρα να μεγεθύνει το πρόβλημα που ήδη υπάρχει. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Ισμήνη Λέντζου

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

380 εκ. ευρώ κερδίζει η Γερμάνια από τα ελληνικά δάνεια

thumbTo ποσό των 380 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταβάλει η Ελλάδα στη Γερμανία μέχρι τα τέλη του 2011 για τα δάνεια που έχει παράσχει η γερμανική κυβέρνηση ως πακέτα διάσωσης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που κατέχει το σχετικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών το επιτόκιο στα δάνεια αυτά κυμαίνεται από 3,423% μέχρι και 4,528%.
Η συμμετοχή της Γερμανίας στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας που συνολικό ύψος έχει 130 δις ευρώ ,ανέρχεται στα 37,8 δις.
__________________________

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Το ΣτΕ για το "τέλος" ακινήτωνΕνώ η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ορθή ως προς το σκέλος που αναφέρει ότι κακώς προβλέπεται νομοθετικά ως "κύρωση" η διακοπή της ηλεκτροδότησης, θεωρώ ότι πάσχει σημαντικά στο σκέλος που αφορά την συνταγματικότητα του ίδιου του φόρου. Υπάρχει ένα όριο στην διαρκή επίκληση της "έκτακτης ανάγκης" και αυτό το όριο είναι η αρχή της χρηστής διοίκησης. Η παραδοχή ότι ένα τέλος είναι "έκτακτο" επειδή επιβάλλεται μόνο για δύο χρόνια είναι εγγενώς αντιφατική: εάν είναι έκτακτο, είναι κι εφάπαξ. Αυτό λέει η λογική. Αν το θέλουν και τον επόμενο χρόνο, ας το περάσουν με νέο νόμο.

Περαιτέρω όμως, υπάρχει και η απαγόρευση της διπλής φορολόγησης. Μπορεί η εισφορά να καλύπτεται πίσω από άλλες "επωνυμίες" ("τέλος" ή οτιδήποτε άλλο), αλλά δεν παύει να είναι το ίδιο: μια επιδρομή του κράτους στην περιουσία του πολίτη. Δεν επιτρέπεται να φορολογούμαστε δύο φορές για το ίδιο αγαθό ή υπηρεσία κι αυτή η απαγόρευση μπορεί να μην γνωρίζει ρητή συνταγματική κατοχύρωση, αλλά ούτε και η χρηστή διοίκηση γνωρίζει: απορρέει όμως από το συνολικό πνεύμα του Συντάγματος καθώς και από την ίδια την ιδέα του Δικαίου. Ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας ανακάλυψε ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης αποτελεί κρυπτοποινή μη ανεκτή από το νομικό μας σύστημα, αναγνωρίζοντας την αντισυνταγματικότητα της, δεν έκανε το επόμενο βήμα, κηρύσσοντας και το ίδιο το τέλος ως αντίθετο στο Σύνταγμα λόγω παραβίασης της αρχής της διπλής φορολόγησης. Διότι αλλιώς, το κράτος θα έρθει και τρίτη και τέταρτη φορά να φορολογήσει και δεν θα βρει κανέναν νομικό αντίλογο.

Το πρόβλημα με το ειδικό τέλος ακινήτων αφορά επίσης την αρχή της αναλογικότητας. Η ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα δεν αντιστοιχεί σε κάποια δεδομένη οικονομική επιφάνεια των ιδιοκτητών, γι' αυτό και ήδη εκδόθηκαν από κατώτερα δικαστήρια αρκετές προσωρινές διαταγές που σχετικοποιούσαν την υποχρέωση καταβολής του ειδικού τέλους, ενόψει της οικονομικής κατάστασης των φορολογούμενων ιδιοκτητών. Αυτό είναι το πιο σημαντικό: τα μέτρα - "σκούπα" που δεν αναγνωρίζουν μια κλιμακούμενη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών είναι εξ ορισμού αντισυνταγματικά, επειδή παραβιάζουν την αρχή της αναλογικότητας που κάθε νομοθέτης πρέπει να λαμβάνει υπόψη και να ενσωματώνει στις θεσπιζόμενες διατάξεις, ώστε να πραγματώνει και την ιδέα του δικαίου, αποφεύγοντας άκαμπτες διαταγές.

Αυτά δεν μπορούν να παραμεριστούν μόνο και μόνο λόγω της έκτακτης φύσης των μέτρων. Το Συμβούλιο της Επικρατείας δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει μια ολοένα αυξανόμενη "επικυρωτική" δράση, γεγονός που ενδεχομένως επαναφέρει και το αίτημα για την ίδρυση ενός πραγματικού Συνταγματικού Δικαστηρίου στη χώρα.


____________________________________________________

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Yπεράσπιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας


protovoulia250
Το κείμενο αυτό υπήρξε προϊόν της πρωτοβουλίας μιας ομάδας πολιτών από διαφορετικούς χώρους οι οποίοι συμφώνησαν ως προς την αναγκαιότητα να ακουστεί συγκροτημένα και μαζικά μια τεκμηριωμένη, κριτική φωνή τόσο μέσα όσο και έξω από την Ελλάδα.
Συμφώνησαν ότι είναι απολύτως απαραίτητη μια παρέμβαση που θα αναδείξει με ένταση στην ελληνική και ευρωπαϊκή κοινή γνώμη τρία μείζονα θέματα, σε μια συγκυρία όπου το κυρίαρχο δίλημμα «λιτότητα ή χρεοκοπία» έχει δώσει τη θέση του στο απολύτως αρνητικό άθροισμα «και λιτότητα και χρεοκοπία»:
1. Την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους και την όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων
2. Την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και των δικαιωμάτων του πολίτη
3. Τη διάλυση του ευρωπαϊκού οράματος και την αποσύνθεση της ευρωπαϊκής ενότητας
Η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει ως στόχο μόνο τη σύνταξη ενός ακόμη κειμένου και τη συλλογή υπογραφών, παρόλο που έτσι ξεκίνησε. Θέλει να δημιουργήσει ευρείες συσπειρώσεις και να διαδώσει παντού το μήνυμα ότι το «ελληνικό πρόβλημα» απλώς προειδοποιεί για τον κίνδυνο που διατρέχουν βασικές ευρωπαϊκές κοινωνικές και πολιτικές αξίες. Και, επομένως, μας αφορά όλους και όλες.
Στόχος είναι όσοι και όσες υπογράψουν το κείμενο να εμπλακούν, εφόσον το επιθυμούν, σε κοινωνικές δράσεις, σε μια δυνητική συνέργεια με φορείς και χώρους που από πρώτο χέρι γνωρίζουν, καλύτερα από όλους, τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα και που ενδιαφέρονται να εργαστούν για μια κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη. Στην κρίση κανείς δεν είναι μόνος του. Απάντηση στους αποκλεισμούς είναι η συμμετοχή. Απάντηση στην ηττοπάθεια και την απαισιοδοξία είναι η δράση.
Για την υπεράσπιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας
Η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται τόσο από την κρίση όσο και από τις αδιέξοδες συνταγές αντιμετώπισής της. Υποχωρούν θεσμοί που συγκροτήθηκαν μέσα από πολλούς αγώνες και θυσίες στη μεταπολεμική Ελλάδα: οι κοινωνικές ασφαλίσεις, το σύστημα δημόσιας υγείας και περίθαλψης, η εκπαίδευση, οι συγκοινωνίες, το φυσικό και αστικό περιβάλλον, η δυνατότητα ασφαλούς διαβίωσης, στοιχειώδη δημόσια αγαθά που συνιστούν την ελληνική εκδοχή ενός ήδη λειψού και απαξιωμένου κοινωνικού κράτους κατεδαφίζονται, με αποτέλεσμα η κοινωνία να οδηγείται στην ασφυξία.
Προβάλλεται εκβιαστικά το δίλημμα: λιτότητα ή χρεοκοπία; Ωστόσο, δεν πρόκειται για δίλημμα αλλά για αρνητικό άθροισμα: και λιτότητα και χρεοκοπία. Η ανά τρεις μήνες απειλή αποβολής της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι ηθικά ανοίκεια και οικονομικά καταστροφική, γιατί ενισχύει την βαριά ύφεση, μετατρέποντας την Ευρώπη σε κεντρικό παράγοντα αβεβαιότητας, οικονομικής αστάθειας και βαθέματος της κρίσης. Η ίδια η Ευρώπη διαμορφώνει τις συνθήκες ώστε η Ελλάδα να μην τηρεί τις δανειακές της υποχρεώσεις.
Κάθε μέρα γίνεται πιο φανερό ότι η συγκεκριμένη πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης, που κορυφώνεται με το Μνημόνιο 2, δεν είναι μια πορεία διάσωσης και εξόδου ούτε άρσης των χρόνιων παθογενειών του ελληνικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος, αλλά μια πορεία καταστροφική, βασισμένη στην κοινωνική αδικία. Την κρίση δεν την υφίστανται όσοι εκμεταλλεύτηκαν το κράτος και το δημόσιο συμφέρον επί δεκαετίες, αλλά οι πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επιχείρηση αναδιανομής πλούτου και ισχύος, που υπονομεύει το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο, δημιουργώντας ακραίες οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες. Ταυτόχρονα, επανεμφανίζεται δυναμικά ο εθνικισμός ενώ εντείνονται ο ρατσισμός και η ξενοφοβία.
Η ψευδώνυμη χρήση της έννοιας της «μεταρρύθμισης» είναι ενδεικτική για την αδυναμία υπέρβασης της κρίσης. Και αυτοί ακόμη που ήλπιζαν ότι η κρίση θα αποτελούσε ευκαιρία εξυγίανσης και τολμηρής θεσμικής ανανέωσης αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι επιβαλλόμενες «μεταρρυθμίσεις» διαλύουν την κοινωνία. Ο λόγος που κυριαρχούσε στο εσωτερικό και εντείνεται στο εξωτερικό είναι ηθικολογικός, τιμωρητικός και ενοχοποιητικός. Κάθε αντίρρηση και κριτική επισείει την κατηγορία του «λαϊκισμού», του «συντεχνιασμού» και του «αντιευρωπαϊσμού». Αφού πρώτα στιγματίστηκε η μεταπολίτευση και το πνεύμα δημοκρατίας που έφερε στον τόπο, παρακολουθήσαμε και τον εξαγνισμό της άκρας δεξιάς, με τη συμπερίληψή της στην κυβέρνηση. Παράλληλα, πυκνώνουν οι προτάσεις για κυβερνήσεις «αρίστων», για συνασπισμούς τεχνοκρατών που θα «σώσουν» τη χώρα. Πρόκειται για ισχυρές αντιδημοκρατικές και αυταρχικές τάσεις, που εκμεταλλεύονται, με λαϊκιστικό τρόπο, τα δικαιολογημένα αισθήματα αποτροπιασμού απέναντι στην παλιά τάξη πραγμάτων που καταρρέει. Ωστόσο, σε αντίθεση με έναν ρηχό «εθνικά υπερήφανο» λόγο εναντίον των δανειακών συμβάσεων, δεν νοσταλγούμε, βέβαια, αυτή την τάξη.
Ελλάδα και Ευρώπη βυθίζονται σε μια αλληλοτροφοδοτούμενη κρίση, που δείχνει όχι μόνο τις θεσμικές αδυναμίες της Ένωσης, αλλά και τη διαχείρισή της από τις συντηρητικές ηγεσίες με νεοφιλελεύθερες συνταγές. Όσο και αν μοιάζει δύσκολο, οφείλουμε να εργαστούμε για μια κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη, που θα προβάλλει τις ιστορικές και πολιτικές της αξίες, δίνοντας νέο περιεχόμενο στην παγκοσμιοποίηση — άλλωστε, η λύση δεν μπορεί να είναι εθνική, αλλά πρέπει να ανταποκρίνεται στις διαστάσεις της ηπείρου μας, και όχι μόνο. Σήμερα ταπεινώνουν τους Έλληνες, αύριο τους υπόλοιπους λαούς, σπέρνοντας δυσπιστία και μίσος ανάμεσά τους. Πρόκειται για μια καταστροφική στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία. Έτσι, η αλληλεγγύη προς την Ελλάδα συνιστά πολιτικό διακύβευμα για όλη την προοδευτική Ευρώπη.
Απέναντι στον κυρίαρχο άκριτο και εντέλει ταξικό λόγο οφείλουμε να προτάξουμε την κριτική σκέψη, την καθημερινή εμπειρία και τις ανάγκες των πολιτών, ιδίως αυτών που πλήττονται άδικα από την κρίση. Όσοι και όσες υπογράφουμε το κείμενο, επιθυμούμε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός ισχυρού μετώπου υπεράσπισης της κοινωνίας και της δημοκρατίας. Μια μεγάλη συμπαράταξη, που θα φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, με στόχο να αποκαταστήσει το νόημα των λέξεων, τη δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα σε κοινωνικούς χώρους και πολίτες με διαφορετικές εντάξεις, που συμμερίζονται τις θεμελιώδεις αρχές της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας, τις συντεταγμένες δηλαδή της ιδιότητας του πολίτη σε ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό πολίτευμα.
Απορρίπτοντας τη λογική του «μονόδρομου», τα ανιστόρητα στερεότυπα που ενοχοποιούν την ελληνική κοινωνία καταρρακώνοντας τη συλλογική αξιοπρέπειά μας, επιδιώκουμε να αναδείξουμε, εντός κι εκτός Ελλάδας, τις συνέπειες της κρίσης. H ελληνική κρίση είναι μέρος μιας συνολικότερης κρίσης, η οποία αλλάζει θεμελιακά την ιστορική εποχή που ζούμε. Σ’ αυτήν τη μεταιχμιακή περίοδο είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι διακυβεύονται τόσο η έννοια του κοινωνικού, όσο και η δημοκρατία και τα δικαιώματα του πολίτη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία δείτε ΕΔΩ
_____________________________________________________

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. συνεχίζουν και αλληλοκαλύπτονται στην κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, παρότι έχουν φέρει την χώρα στη χρεοκοπία, στη φτώχεια και στην κοινωνική εξαθλίωση.Σχετικά με την ΜΗ διενέργεια διαχειριστικού οικονομικού ελέγχου στο Δήμο Αθήνας

—  29/02/2012 
Δελτίο τύπου της Ανοιχτής Πόλης σχετικά με την απόφαση του Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Λιακόπουλου, να μην προχωρήσει σε διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στο Δήμο της Αθήνας.
Η απόφαση του κ. Λιακόπουλου, Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, να μην δοθεί η δυνατότητα για διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στο Δήμο της Αθήνας, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και νομικίστικα κόλπα, αποκαλύπτει ότι  ΠΑΣΟΚ και  Ν.Δ. συνεχίζουν και αλληλοκαλύπτονται  στην κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, παρότι έχουν φέρει  την χώρα στη χρεοκοπία, στη φτώχεια και στην κοινωνική εξαθλίωση.
Ως Ανοιχτή Πόλη ρωτάμε  τον κ. Κακλαμάνη, θιασώτη της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ενάντια της κρατικής παρέμβασης, γιατί δεν δέχεται τον διαχειριστικό έλεγχο από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών; Τι φοβάται;
Η αλήθεια είναι ότι  ο κ. Κακλαμάνης δεν θα ήθελε, ειδικά σε αυτή την συγκυρία, έναν οικονομικό διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο από οποιαδήποτε  ελεγκτική αρχή  και αν προέρχεται.  Διότι ένας έλεγχος θα έπρεπε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως, που πήγαν  τα 15 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Υγείας, που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ του δανείου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Θα έπρεπε να δοθούν απαντήσεις στις καταγγελίες για φωτογραφικούς  διαγωνισμούς στην καθαριότητα και σε  προμήθειες που έχουν υπάρξει. Θα έπρεπε να ελεγχθεί το ύψος των χρημάτων που κατεβλήθησαν για την αγορά ακινήτων στο Δήμο.
Ο κ. Κακλαμάνης δεν θα επιθυμούσε έναν τέτοιο έλεγχο και για ένα επιπλέον λόγο. Γνωρίζει την τύχη του  εταίρου δήμαρχου της Ν.Δ. της Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλου, και του συνεργάτη του στην Τεχνόπολις κ. Ιγνατίου.
Ρωτάμε τον κ. Καμίνη αν ως Δήμαρχος της Αθήνας και ως δημοτική αρχή  θα συνεχίσει να αποδέχεται αυτόν τον εμπαιγμό. Έχει το σθένος να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις και τα πολιτικά παιχνίδια του κ. Λιακόπουλου; Τελικά θα πράξει το αυτονόητο, να προχωρήσει ο  έλεγχος; Θα δοθούν απαντήσεις; Θα υπάρξει διαφάνεια όταν καλούμε την κοινωνία να πληρώσει το λογαριασμό των πολιτικών τους επιλογών .

________________________________________

UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδίκτυο προς όφελος των πιο μειονεκτούντων

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2017 UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδ...