............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Γενική απεργία σήμερα σε όλη τη χώρα - Στις 11 το πρωί η συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως



Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, αλλά και Μετρό (μέ…



Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Τετάρτη η χώρα. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, αλλά και Μετρό (μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας) λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Το τραμ θα λειτουργήσει 6 το πρωί με 11 το βράδυ.
Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστημιο, κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων.
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.
Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν στις πτήσεις στα αεροδρόμια της χώρας λόγω της στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
εμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια.
Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, εφοριακοί, τελωνειακοί, εργαζόμενοι στα Ταμεία, το προσωπικό δήμων και νομαρχιών, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι έμποροι (με κλείσιμο καταστημάτων έως τις 3μμ), οι δικηγόροι της Αθήνας και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί, ενώ στον χώρο της Υγείας σε κινητοποίηση προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχική Υγεία.

Σε κινητοποιήσεις επίσης προχωρούν οι μηχανικοί του ΤΕΕ ΚΑΙ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ενώ κλειστά έως τις 3 μετά το μεσημέρι θα παραμείνουν και τα εμπορικά καταστήματα.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και το ΠΑΜΕ στις 10.30 στην Ομόνοια.


http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...