............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ Ν.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - για το 1.000.000 εκατ. του Κούβελου

Χθες, ο εισαγγελέας πρότεινε να παραπεμφθεί σε δίκη ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με τη γνωστή υπόθεση του 1 εκατομμυρίου δολαρίων που δεν είχε δηλώσει στο «πόθεν έσχες» του 2011 (χρήση του 2010).

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Εφετών, Κωνσταντίνος Τζαβέλας, ζήτησε να δικαστεί ο Ισίδωρος Κούβελος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Η υπόθεση αφορά το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων, το οποίο ήταν κατατεθειμένο σε λογαριασμό του Λονδίνου από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011 (χρήση 2010).

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κατσιρώδης, έχει ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη, αίτημα το οποίο θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή.
~~~~
Την άρση της βουλευτικής της ασυλίας, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση μη ακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες που συντάσσει με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, προτίθεται να ζητήσει – σύμφωνα με πληροφορίες – η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Ντόρα: Αρση ασυλίας για το 1 εκατ. του Κούβελου
_____________________
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63710684

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...