............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Τσίπρας: Η ορμή της λαϊκής απαίτησης θα αναγκάσει τις αριστερές ηγεσίες να αναδιπλωθούν


arrow

Στην ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας από τα Ιωάννινα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ...
 
Τσίπρας: Η ορμή της λαϊκής απαίτησης θα αναγκάσει τις αριστερές ηγεσίες να αναδιπλωθούν
Αλέξης Τσίπρας ζήτησε και την προτίμηση των αναποφάσιστων ψηφοφόρων που θέλουν ένα «αντίπαλο δέος στο μνημόνιο» για μία κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας.


«Η ορμή της λαϊκής απαίτησης που θα φανεί στην κάλπη της Κυριακής», υποστήριξε, «θα αναγκάσει και τις άλλες αριστερές ηγεσίες να αναδιπλωθούν, το ΚΚΕ να βγάλει τα παραμορφωτικά γυαλιά του απομονωτισμού και θα υπενθυμίζει στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ πως η εκλογική της βάση θέλει καταγγελία του μνημονίου και όχι παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου, λέγοντας ότι «ο πανικός τους είναι έκδηλος γιατί έχουν έναν και μόνο εφιάλτη, μια κυβέρνηση της αριστεράς» και πρόσθεσε ότι «ο ένας φοβάται μην και πάρουμε διερευνητική εντολή και ο άλλος αναμασά αστεία επιχειρήματα για να συσπειρώσει τους οπαδούς του. Τους απαντάμε: ό,τι και να πείτε δεν μπορείτε πια να κρυφτείτε».
«Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι «ο λαός με την ψήφο του θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς και θα σας στείλει και τους δύο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε «να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, ούτε σε αντιμνημονιακές σημαίες ευκαιρίας, ούτε σε ναζιστικές, εγκληματικές συμμορίες, όπως είναι η Χρυσή Αυγή».
«Κάντε την οργή σας ψήφο για τη Δημοκρατία, ψήφο για την Αριστερά» είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι «αυτές οι εκλογές είναι δημοψήφισμα: Ή προχωράμε με το Μνημόνιο και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να ακυρώσει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της «Δωδώνης», που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξει ένα αυτοδιαχειριζόμενο - συνεταιριστικό σχήμα για τη «Δωδώνη», με τη συμμετοχή των παραγωγών αλλά και των εργαζόμενων της βιομηχανίας.

_____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...