................................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη ..............................................................
______________________________________________________________________________________________________________________
* Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, οικονομική Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
________________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Επείγουσα Eκκληση για τη Σομαλία


Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας.
Αναστάσιος Κατέχης

Υπεύθυνος Εξεύρεσης Πόρων
Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες
            2106726296      
            6932074102      

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤης Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

13.09.2011

«Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για τη μάχη. Τα πόδια μου δεν με κρατάνε,  αλλά θα είμαι μπροστά στο αναπηρικό καροτσάκι!!!» O συνθέτης της Ρωμιοσύνης, ο  Mίκης Θεοδωράκης με πάθος έφηβου μπαίνει  μπροστάρης στη μάχη για το Ελληνικό μιλώντας για την εξωφρενική έλλειψη πράσινου στα Νότια προάστια,  κάνει έκκληση στον κόσμο να αντιδράσει πριν να είναι αργά, και προτρέπει τους καλλιτέχνες να αφυπνιστούν λέγοντας  «Κι εγώ καλλιτέχνης είμαι...»

 Άστραψε και βρόντηξε ο κορυφαίος δημιουργός , που τιμά τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, στην συνέντευξη Τύπου , που δόθηκε σήμερα με αφορμή την κεντρική ομιλία αλλά και τη συναυλία που θα δώσει στο Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας για την Παρασκευή (16 Σεπτεμβρίου) στις 8 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).

Παρόντες και οι Δήμαρχου Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού Αργυρούπολης κ κ. Κώστας Κόκκορης , Θάνος Ορφανός και Χρήστος Κορτζίδης , αλλά και οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θόδωρος Δρίτσας που χαιρέτισαν την κίνηση της «Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού».

Ο Μίκης Θεοδωράκης χείμαρρος όπως πάντα μίλησε για τα προβλήματα που καίνε τον ελληνικό λαό κι  έδωσε το έναυσμα...


«Συμβολικό το όνομα Ελληνικό γιατί από εκεί αρχίζει το ξήλωμα της Ελλάδος. Η κυβέρνηση μας οδήγησε σε ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή . Μέσα σε 18 μήνες ανέβασε το δημόσιο χρέος σε 152% του ΑΕΠ και τώρα το οδηγεί στο 160%. Είναι βέβαιο, ότι πάνω από το 150 % υπάρχει κόκκινη γραμμή , που σημαίνει, ότι από δω και στο εξής θα είμαστε καταδικασμένοι το 90% των εσόδων μας να πηγαίνει στους δανειστές μας εφ΄όρου ζωής . Για 100 χρόνια! Και ερωτώ με ποιο δικαίωμα η κυβέρνηση  που εδώ και πολλούς μήνες στηρίζεται μόνο στο 25% του εκλογικού σώματος δεσμεύει το λαό μας για δεκάδες χρόνια;»


Για την ρευστοποίηση:

« Τώρα , μετά την πλήρη οικονομική καταστροφή , μας οδηγεί σε ένα καινούριο στάδιο σε μια νέα φάση: τη ρευστοποίηση της χώρας. Με το Μνημόνιο έχει ήδη δεχθεί την παραχώρηση  δεχθεί την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τη δέσμευση ολόκληρης της κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας. Οι όροι του Μνημονίου είναι ανθρωπίνως αδύνατον να εκπληρωθούν , όσες παράνομες περικοπές μισθών κι αν γίνουν, γι΄αυτό ενεργοποιούνται οι εκποιήσεις. Η χώρα μας αλλάζει ιδιοκτήτες. Είμαστε στο κατώφλι αυτής της νέας φάσης , της ρευστοποίησης της χώρας . Άνθρωποι, ακίνητα ζωές, γίνονται χαρτιά, τίτλοι. Έχουν δημιουργηθεί δύο ανώνυμες εταιρείες : μία για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού και μια για όλη την Ελλάδα. Εκποιούνται τα πάντα στις ιλιγγιώδεις ταχύτητες της χρηματιστηριακής οικονομίας χωρίς τον έλεγχο του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.»

Για το χρέος

«Παραμένει ανέγγιχτο το χρέος. Όλο το τίμημα π.χ. του Ελληνικού θα πάει στους τοκογλύφους και δεν είναι παρά μόνον οι ληστρικοί τόκοι ελαχίστων μόνων μηνών. Ξεπουλάμε χωρίς διαδικασία , χωρίς κανένα έλεγχο , χωρίς υποτίμηση από αδέκαστη διεθνή Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου , ενώ πρόκειται για χρέος επαχθές...»
Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε;

«Οι πολίτες, η λαϊκή βάση, να προχωρήσουν ταυτόχρονα σε ειρηνική κατάληψη των υποθηκευμένων φιλέτων και αληθινή αξιοποίηση βάσει ελληνικών μελετών με διαφανείς διαδικασίες . Στην ανάγκη, ας ξαναθυμηθούμε το «Μολών λαβέ». Αντί να δώσουμε τη χώρα μας στους ξένους , να την αξιοποιήσουμε εμείς οι Έλληνες , οι εδώ και οι της Διασποράς.

Μεγάλο πλεονέκτημα για τη μάχη του Ελληνικού είναι η ύπαρξη έτοιμης μελέτης του Πολυτεχνείου για Μητροπολιτικό Πάρκο. Με καινοτόμες μεθόδους και χρήσεις στα υπάρχοντα 500.0000 τ.μ. κτίσματα και στα 6.000 ελεύθερα στρέμματα θα εξασφαλιστεί οικονομική αυτοδυναμία κατασκευής και λειτουργίας χωρίς να ξεπουληθεί.»

«Μέχρι πότε θα αντέξει αυτός ο λαός; Έγινε και το Κίνημα των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, αλλά δεν άντεξε και διαλύθηκε κάτω από τα ασφυξιογόνα και τα ΜΑΤ. Έχουμε να κάνουμε με ένα τέρας. Με ποιο δικαίωμα αυτή η κυβέρνηση μας δεσμεύει για δεκάδες χρόνια; Κι επειδή δεν φτάνουν τα κελιά ψηφίζουν το νόμο για τα ναρκωτικά να βγουν οι χασικλήδες έξω να αδειάσουν οι φυλακές, για να βάλουν εμάς μέσα.

Πρώτη φορά γίνεται να θεωρούν έναν ολόκληρο λαό βλάκα. Τώρα αρχίζουν να ρευστοποιούν την ελληνική γη...»

«Δεν βλέπω την πραγματική αντίδραση . Δεν έχουμε καιρό. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επομένως, τώρα με το Ελληνικό είναι ευκαιρία να δώσουμε κι εμείς το παρόν. Να είμαστε υποψιασμένοι, ότι πάμε για μάχη . Θα μπούνε μέσα με τις μπουλντόζες . Θα πρέπει να αμυνθούμε. Θα χυθεί αίμα.»


Ο Μίκης Θεοδωράκης τελείωσε την ομιλία του με το ακροτελεύτιο άρθρο 120/4

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

«Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην οικοπεδοποιηθεί το  Ελληνικό . Η κοινή στάση των Δήμων της περιοχής βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Αγωνιζόμαστε για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού για περισσότερο πράσινο. Το Ελληνικό θα είναι σημείο αναφοράς, σημείο αντίστασης.»
 
 δήλωσε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός.

«Κορφή του παγόβουνου» χαρακτήρισε την ρευστοποίηση του Ελληνικού ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης και συμπλήρωσε:
«Πρέπει να κάνουμε ένα διάλογο για να μην είμαστε υπόλογοι στις επόμενες γενιές. Ας δώσουμε μια ποιότητα ζωής σε ένα χώρο που είναι μοναδικός.»
«Να μην έρθουν αυτοί οι κύριοι γιατί θα μας βρουν απέναντι. Θα έχουν προβλήματα»
 δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης που είναι πολύ μαχητικός.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαιρετίζοντας τη μάχη για το Ελληνικό σχολίασε:
«Ο Μίκης τα είπε όλα και με τη γλώσσα την παλιά  που σπάει κόκκαλα. Η μάχη του Ελληνικού δεν πρέπει να χαθεί γιατί θα χαθούν οι Έλληνες και δεν θα χαθεί.»

Και ο συνοδοιπόρος του Θόδωρος Δρίτσας υπογράμμισε:

« Αυτή η μάχη θα είναι λαϊκή απάντηση στον μονόλογο της οιγαρχίας».

Στη συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα τραγουδήσουν οι Δημήτρης Μπάσης, Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτης Πετράκης Κατερίνα Παπουτσάκη. Συμμετέχουν οι Αλκίνοος Ιωαννίδης κι η Ντόρα Μπακοπούλου.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Πηγή: Ιστοσελίδα avecnews.gr
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=1291
ευχαριστούμε την φίλη μαςΑλεξάνδρα-Μαρία Τράγκα για την αποστολή του παραπάνω  κειμένου.
 Καλό είναι να κυκλοφορήσει και να διαβαστεί όσο γίνεται από περισσότερους.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τα δυο γερμανικά σενάρια για την ελληνική χρεοκοπία13
Αυτά τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, σύμφωνα με το οποίο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και οι συνεργάτες του έχουν ήδη καταλήξει σε δυο σενάρια για το πως θα αντιδράσουν αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ. 

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Σόιμπλε είναι πλέον πεπεισμένος ότι η Αθήνα δε θα γλιτώσει τηχρεοκοπία, τη θεωρεί «χαμένη υπόθεση», για αυτό και θέλει οι όποιες εξελίξεις να βρουν το Βερολίνο προετοιμασμένο. 

"Γιώργο, έχουμε πρόβλημα" - Το τελεσίγραφο Ρομπάι σε Παπανδρέου
Το άρθρο του Spiegel ξεκινά με την αποχώρηση της τρόικας από την Αθήνα και την τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Ρομπάι. «Έχουμε πρόβλημα» φέρεται να είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στον Έλληνα πρωθυπουργό, τονίζοντας του ότι αν τα μέτρα της κυβέρνηση δεν αποδώσουν, η έκτη δόση δεν πρόκειται να καταλήξει στα ελληνικά ταμεία. Αυτό δηλαδή που του είπε ήταν πως οι Ευρωπαίοι ήταν τα πρόθυρα να κλείσουν τις στρόφιγγες του δανεισμού. 

«Αρκετά ως εδώ» αναφέρει το Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος στο Spiegel, προσθέτοντας ότι το Βερολίνο έχει πια χάσει την υπομονή του με την Ελλάδα. 

Τα δυο σενάρια: παραμονή ή έξοδος από το ευρώ
Ο Σόιμπλε και το επιτελείο του έχουν ήδη καταλήξει σε δυο σενάρια: ένα προβλέπει παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη και το δεύτερο την επιστροφή στη δραχμή. Και στα δυο υπάρχει η προοπτική του «κουρέματος» του χρέους κατά 50% αλλά με ασφαλιστικές δικλείδες για να εξασφαλιστεί η ισορροπία του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. 

Το haircut όμως θα επιφέρει χασούρα στους δανειστές της Ελλάδας, για αυτό και οι Γερμανοί «σοφοί» θεωρούν ότι θα είναι κρίσιμος ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης και θέλουν να του δοθούν το συντομότερο δυνατό οι εξουσίες που αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου. Επίσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας έκτακτης βοήθειας προς τις χώρες που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στο ελληνικό χρέος, δηλαδή στην Ιταλία και την Ισπανία, ίσως και στις Κύπρο, Γαλλία.

Οι Γερμανοί σκέφτηκαν ακόμη και το πως η ελληνική κυβέρνηση θα αποτρέψει τους Έλληνες πολίτες από το να «σηκώσουν» μαζικά τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες για να τις μεταφέρουν στο εξωτερικό!

Σύμφωνα λοιπόν με το Spiegel, το άρθρο 143 της ευρωπαϊκής Συνθήκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής «έκτακτων μέτρων», τα οποία επιτρέψουν σε μια χώρα να απαγορεύσει προσωρινά την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων εντός της Ένωσης, για λόγους προστασίας του ευρώ και του τραπεζικού κλάδου.

Η λεγόμενη «συντεταγμένη χρεοκοπία», την οποία επανέφερε στο προσκήνιο το υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, είχε συζητηθεί και στη μυστική συνάντηση του περασμένου Μαΐου στο Λουξεμβούργο, το έκτακτο Eurogroup, το οποίο είχε αποκαλύψει το Spiegel, αλλά διέψευδε πριν τελικά το παραδεχτεί, το πρόεδρος του Συμβουλίου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μέρκελ : Ναι δεν αποτελεί ταμπού η χρεοκοπία της ΕλλάδαςΤι θα συμβεί εάν χρεοκοπήσουμεΗ Ελλάδα γκρεμίζει το ευρώ και τις αγορές παγκοσμίως"Έχουμε χρήματα ως τον Οκτώβριο"- Η απειλή εξόδου της Ελλάδας από το ευρώΔιαβεβαιώσεις Ρομπάι σε Παπανδρέου πως δεν τέθηκε θέμα εγγυήσεωνΑπίστευτη προβοκάτσια του Spiegel για έξοδό μας από το ευρώ - Διαψεύδεται πανταχόθεν

Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για λύση πακέτο για το χρέος και επέκταση της βοήθειας

ΠΛΉΡΕΣ ΆΡΘΡΟ HTTP://WWW.NEWSIT.GR/DEFAULT.PHP?PNAME=ARTICLE&ART_ID=95551&CATID=13&LA=1


Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Βασίλης Φίλιας:"...Αρνούμαι να συμμετάσχω σε κάτι, που κατήντησε θέατρο σκιών..."!
Γράφει ο Βασίλης Φίλιας

Ανοικτή επιστολή του Καθηγητού Βασίλη Φίλια προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
                                      
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Όταν την επομένη του πραξικοπήματος του ’67, μία χούφτα άνθρωποι ιδρύσαμε τη Δημοκρατική Άμυνα γνωρίζαμε πολύ καλά ότι η Δημοκρατία δεν καταλύθηκε από τις ερπύστριες των τανκς, αλλά είχε προ πολλού αυτοκαταρρεύσει  και αυτοαναιρεθεί εσωτερικά.

Γι’ αυτό και ο απόηχος της αντίστασής μας ήταν όχι απλά η πάλη της ανατροπής της δικτατορίας, αλλά η ουσιαστικοποίηση της μελλοντικής Δημοκρατίας με την έννοια της εδραίωσης μιας πραγματικής λαϊκής  κυριαρχίας.

Ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη διότι το παλαιό φθαρμένο πολιτικό προσωπικό όχι μόνον επανήλθε το ’74 «ανέπαφο», αλλά και διότι η  δικτατορία χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για να «μεταποιηθεί» η ελευθερία σε ελευθεριότητα και ασυδοσία. Η συντεχνοποίηση της κοινωνικής μας ζωής, η ανευθυνοποίηση, ο παρασιτισμός, η λογική του  «πεζοδρομίου», η διαφθορά, τα σκάνδαλα και ο πολιτικός θεατρινισμός είναι μερικές, οι σημαντικότερες, από τις συνέπειες.

Αυτά όσον αφορά το απώτερο παρελθόν, όπου οι ευθύνες βαρύνουν όλους όσους άσκησαν πολιτική σε επίπεδο εξουσίας.

Το παρόν συνδέεται με μία οικονομική βαθύτατη δυσπραγία, που οδηγήθηκε σε οικονομική κατάρρευση από χειρισμούς, τους οποίους χαρακτήρισαν η λογική της εξάρτησης, της υποτέλειας, της παράδοσης άνευ όρων των συμφερόντων της χώρας στους διεθνείς κερδοσκόπους και τους μηχανισμούς των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Κάτι που έγινε από μία «σοσιαλιστική» κυβέρνηση, η οποία με τις συμβουλές και τις συμβολές των ξένων επεχείρησε μια άνευ προηγουμένου εξαπάτηση του ελληνικού λαού και όταν σε ελάχιστο χρόνο αποκαλύφθηκε ο αντιλαϊκός και αντεθνικός χαρακτήρας της πέρασε απροκάλυπτα σε εφαρμογή της αρχής «αποφασίζομεν και διατάσομεν». 

Έτσι αναδύθηκε μία νέα χούντα η οκτωβριανή. Μια χούντα , που όχι μόνον δεν εκμεταλλεύτηκε τεράστιες ευκαιρίες υπέρβασης της κρίσης με προσφυγή στη Ρωσία, την Κίνα, τα εμιράτα και όπου αλλού, αλλά και δεν διαπραγματεύτηκε όπως έκανε η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Ισπανία κ.ο.κ.

 Οι προσωπικές σας  ευθύνες κ. Πρόεδρε είναι τεράστιες, διότι δεν προστατεύσατε τη χώρα, εντός των ορίων της δικαιοδοσίας σας απέναντι:
-         Στην αντισυνταγματικότητα και τον παράνομο χαρακτήρα μεγάλου μέρους των όρων του μνημονίου και την αντισυνταγματική και εξ υφαρπαγής επιψήφισή του.
-         Στην εκχώρηση εθνικού πλούτου υπό την μορφή εμπραγμάτων ασφαλειών και «εγγυήσεων» αντί πινακίου φακής. 
-         Στην ιδιωτικοποίηση όλων των επικερδών δημοσίων επιχειρήσεων 
-         Στο μη σεβασμό διεθνών συμφωνιών, που είχαν γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση όσον αφορά τα υγρά καύσιμα και το φυσικό αέριο, 
-         Στον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και τη λατινοαμερικανοποίηση της χώρας, 
-         Στην κατ’ εντολή της κυβέρνησης ανοικτή σύμπραξη της αστυνομίας με τους κουκουλοφόρους.

Ναι κ. Πρόεδρε. Αυτά και άλλα πολλά μεταξύ των οποίων το μέγιστο και πολύ πρόσφατο. Η σιωπή σας στις εμετικές δηλώσεις Ερντογάν περί «Ελληνικής διοίκησης της νοτίου Κύπρου» και της αμφισβήτησης και αυτής της ύπαρξης Κυπριακού κράτους. 

Στην πρώτη σας θητεία είχατε δείξει ότι είχατε υπερβεί το κομματικό σας παρελθόν προς όφελος του εθνικού. Σήμερα πλέον λειτουργείτε ως ουραγός μια Κυβέρνησης μειοδοσίας και εθνικού άγους, ως υποστηρικτής της οκτωβριανής χούντας.

Αρνούμαι κατόπιν αυτού να δεχτώ την πρόσκλησή στη «γιορτή της Δημοκρατίας». Αρνούμαι να συμμετάσχω σε κάτι, που κατήντησε θέατρο σκιών, αρνούμαι να διαγράψω τον ένα χρόνο παρανομίας και τα πέντε χρόνια φυλακής στο όνομα της στήριξης της σημερινής ψευτοδημοκρατίας του 15%,

UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδίκτυο προς όφελος των πιο μειονεκτούντων

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2017 UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδ...