Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2011

Υπέρμετρη βία της ελληνικής αστυνομίας καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία

Ειδήσεις»ΕλλάδαΕλλάδα
Υπερβολική, αδιάκριτη χρήση χημικών

Επιστολή προς κύριον Ευάγγελο Βενιζέλο Υπουργό Οικονομικών - Είστε ένας ασύστολος ψεύτης.«Αρκετό κακό κάνατε μέχρι τώρα σε αυτή τη χώρα. Φύγετε επιτέλους! Φύγετε πριν να κάνετε κι άλλο».

Κύριον
Ευάγγελο Βενιζέλο
Υπουργό Οικονομικών

                                                                                                       Χαλάνδρι, 28 Ιουνίου 2011

Αξιότιμε κύριε,

Είστε ένας ασύστολος ψεύτης.
Είπατε δημόσια κατά την αναγγελία του «μεσοπρόθεσμου» προγράμματος (Σσ :Έτσι το λέτε εσείς αντί του ορθού «Συνθήκη ξεπουλήματος της Ελλάδας και καταλήστευσης των ιθαγενών της»), ότι η μεσοσταθμική επιβάρυνση ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων θα είναι 300 €. Στο νομοσχέδιο που καταθέσατε είναι 400 € για τις μικρές πόλεις και 500 € για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπρόσθετα επιβάλλατε, στα κρυφά και μουλωχτά, επιπλέον τέλος και για την χρήση του 2010, ύψους 300 €. Είσαστε δηλαδή διπλός ψεύτης! Βεβαίως τα ψεματάκια αυτά είναι ένα τίποτα μπροστά στο πλήρες ξεπούλημα, σε τιμές scrap, της Χώρας. Όμως είστε, έστω και τυπικά, Υπουργός. Και οφείλετε να λέτε ακόμη και για την παραμικρή λεπτομέρεια την αλήθεια. Αλλιώς έχετε χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας. Και είστε α…

Σε Γενική Απεργία Τρίτη και Τετάρτη οι εργαζόμενοι

Εικόνα
Τρίτη Τετάρτη. Διήμερη απεργιακή κινητοποίηση προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως και την Τετάρτη  συγκέντρωση  στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 7 μ.μ. Σε δυναμική συμμετοχή στην 28ωρη απεργία καλεί και τοΠΑΜΕ με χωριστές συγκεντρώσεις: Την Τριτη στις 10 π.μ στην Ομόνοια και ξανά στις 7 μ.μ. στις στύλες του Ολυμπίου Διός, ενώ την Τετάρτη συγκέντρωση στις 10 π.μ και πάλι στην Ομόνοια.
Στη 48ωρη απεργία ανακοίνωσαν ότι συμμετέχουν και οι διπλωματούχοι μηχανικοί, όλοι οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς και στα Μέσα Ενημέρωσης, οι δημοτικοί υπάλληλοι, οι νοσοκομειακοί γιατροί (Τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Πρόνοιας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας).Κλειστά όλα τα φαρμακεία την Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι με ανακοινώσεις τους υπέρ των απεργιών, τάσσονται ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά. Κατά της απεργίας τάσσεται με ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ. Ανακοίνωση ενάντια στο ΠΑ…