................................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη ..............................................................
______________________________________________________________________________________________________________________
* Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, οικονομική Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
________________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Νέο ξεκίνημα για την «Σπίθα»Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν όλο και πιο ραγδαία, επιτάσσοντας μια εξίσου ταχεία αντίδραση από την μεριά της κίνησής μας. Για αυτό τον λόγο εμείς, η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών, προχωρούμε σε ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας.

Το όραμά μας είναι ξεκάθαρο: Αγωνιζόμαστε γιαι την άμεση ανατροπή του πολιτειακού πραξικόπηματος από την κυβέρνηση και το ΔΝΤ, για μια Ελλάδα ελεύθερη από οικονομικούς ή πολιτικούς κηδεμόνες, για μια Ελλάδα που θα κυβερνάται πραγματικά από τον ελληνικό λαό και για τον λαό. Ο τρόπος διεξαγωγής αλλά και σκοπός του αγώνα είναι επίσης απολύτως ξεκάθαρος: άμεση δημοκρατία, πραγματική λαϊκή κυριαρχία. Το σύνθημα ανανέωσης και αναδιοργάνωσης των σπιθών στα πλαίσια ενός πανελλήνιου μετώπου που έδωσε ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, τόσο με το πρόσφατο μήνυμα στην ιστοσελίδα μας, όσο και με την συνέντευξή του στις 5 Απριλίου στην τηλεόραση του Αντένα, καθιστούν αναγκαίες τις παρακάτω διευκρινήσεις:

Η προσωρινή συμβουλευτική επιτροπή είναι ένα σώμα συμβούλων που επέλεξε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης με σκοπό την επεξεργασία προτάσεων πολιτικής και ιδεών που θα κατατεθούν, μετά από την κατάλληλη επιστημονική επεξεργασία, σε διαβούλευση μέσα στην Σπίθα. Πέραν αυτού του ρόλου της, δεν παίζει κανέναν άλλο ρόλο ως προς την συγκρότηση, την κατεύθυνση και την λειτουργία της Σπίθας. Ούτε μπορεί να θεωρείται ως ηγετικό ή καθοδηγητικό όργανο της Σπίθας, μιας και όπως έγραψε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης στην ανάρτησή του για το Οργανωτικό της 3ης Απριλίου η σχέση της Σπίθας με αυτήν είναι εθελοντική και ανεξάρτητη. Το κάθε μέλος της προσωρινής συμβουλευτικής επιτροπής είχε ως μοναδική αποστολή την σύσταση επιστημονικής επιτροπής μελέτης συγκεκριμένων αντικειμένων και τομέων κοινωνικής δράσης.
Συγκροτείται έκτακτη και αυστηρά προσωρινή οργανωτική επιτροπή. Η νέα αυτή επιτροπή προσωρινά, τονίζεται και πάλι, θα αναλάβει το καθήκον της οργάνωσης δράσεων και συνεργασίας των Σπιθών εώς ότου να συσταθεί εκλεγμένο όργανο. Για το λόγο αυτό καλούμε, ως προσωρινό οργανωτικό συντονιστικό, όλες τις σπίθες, καταγεγραμμένες και μη, να εκλέξουν αντιπροσώπους οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε αυτή την προσωρινή κεντρική οργανωτική επιτροπή και να καταθέσουν τις όποιες προτάσεις τους στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: organwtiko.spithas@gmail.com.
Η σύγκληση της πανελλήνιας συνδιάσκεψης, η οποία θα αποτελεί το κυρίαρχο σώμα της Σπίθας και θα εκλέξει μία επί θητεία οργανωτική επιτροπή δεν πρέπει να καθυστερήσει πέραν της 10ης Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Η ετήσια πανελλήνια συνδιάσκεψη θα αποτελεί το μόνο καθοδηγητικό όργανο που αναγνωρίζουν οι Σπίθες και στα πλαίσιά της θα ζυμώνονται απόψεις, θα επιλέγονται δράσεις και θα εκλέγονται όργανα.
Η νέα προσωρινή οργανωτική επιτροπή πρέπει να δημιουργηθεί εντός το πολύ επτά ημερών. Για αυτό τον λόγο καλούμε τους συναγωνιστές μας να κινηθούν γρήγορα. Η επιτροπή θα είναι 15 μελής. Επειδή σίγουρα ο αριθμός των αντιπρόσωπων θα είναι μεγαλύτερος, οι 15 θα αναδειχθούν με κλήρωση μεταξύ των προτεινόμενων αντιπροσώπων.
Ακόμα μία 15 μελής επιτροπή θα ήταν ακόμη σκόπιμο και τελέσφορο να δημιουργηθεί, πάλι με την υποβολή υποψηφίων αντιπροσώπων, που θα αναλάβει αποκλειστικά το έργο της διοργάνωσης της πανελλήνιας συνδιάσκεψης των σπιθών. Οπωσδήποτε με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αναδειχθούν και άλλες επιτροπές, επιστημονικές και μη, καθώς και ομάδες εργασίας για τα επιμέρους θέματα, πάντα με προτάσεις από τις τοπικές σπίθες και κλήρωση. Αυτό θα αποτελέσει ένα από τα καθήκοντα της νέας προσωρινής οργανωτικής επιτροπής. Ως άλλο έργο της τελευταίας ορίζεται η διασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας και οργάνωσης των τοπικών σπιθών, ο συντονισμός συλλογικών δράσεων ενημέρωσης και κοινωνικής παρέμβασης που θα ανοίξουν ακόμα περισσότερο τις τοπικές συνελεύσεις στην κοινωνία και σε κινήσεις πολιτών με ανάλογους στόχους, και, τέλος, η ευόδωση των συνθηκών κλίματος άριστης ομόνοιας και συνεργασίας που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη εκλεγμένης οργανωτικής επιτροπής.
Για αποφυγή παρανοήσεων, αξίζει να αναφέρουμε ότι οποιοδήποτε παλαιότερο οργανωτικό σχέδιο, εντολή ή ντιρεκτίβα, παύει να ισχύει. Το νέο πλήρες οργανωτικό σχέδιο θα εκπονηθεί συλλογικά και θα ψηφιστεί από την πανελλήνια συνδιάσκεψη κατόπιν υποβολής σχετικών προτάσεων από όλες και όλους όσους συμμετέχουν στην κίνηση. Καλούμε τους συναγωνιστές μας στις τοπικές συνελεύσεις να εφαρμόζουν απαρέκλιτα απλές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, με κυλυόμενα κληρωτά προεδρεία, συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας για κάθε συναγωνιστή που παίρνει το λόγο, δικαίωμα για μία και μόνο δευτερολογία από τον καθέναν και συζητήσεις επί συγκεκριμένου και εφικτού θέματος δράσης. Τα θεωρητικά ζητήματα θα πρέπει να αποτελούν θέμα ενημερωτικών ομιλιών ή ημερίδων και θα πρέπει να μην αποτελούν θέμα συζήτησης στις συνελεύσεις, οι οποίες έχουν χαρακτήρα πρακτικό και ανάληψης δράσεων.
Συγκροτείται επίσης τομέας ενημέρωσης και πολιτικής παρέμβασης, ο οποίος θα αναλάβει την ημερήσια παρακολούθηση του πολιτικού γίγνεσθαι και θα παρεμβαίνει με ανακοινώσεις και αρθρογραφία στα επίκαιρα ζητήματα της καθημερινότητας. Ο τομέας αυτός θα απαρτίζεται από συναγωνιστές με πολιτική συγκρότηση, διαθέσιμο χρόνο, γνώση και ικανότητα άμεσης παρακολούθησης των ζητημάτων που αναδεικνύονται σε ημερήσια βάση. Όποιος από τις Σπίθες θεωρεί ότι έχει τα προσόντα και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της πολιτικής δουλειάς καθημερινής παρέμβασης δεν έχει παρά να στείλει τα στοιχεία του στο email που έχουμε ήδη αναφέρει στο οργανωτικό.
Με νέα ορμή και δύναμη συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενώπιον νέων αγωνιστικών προκλήσεων.

ΠΗΓΗ: kinisi-anexartiton-politon.gr

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Προσκυνηματικές περιηγήσεις στην περιοχή του Άθω


Μάγδα Μυστικού
Δημοσιογράφος Εικαστικός συντάκτης
 Ένωση Δημοσιογράφων
Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος
 (ΕΔΣΤΕ-FIGET)
Προσκυνηματικές περιηγήσεις στην περιοχή του Άθω

            Ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω και ο ΗΑΤΤΑ στην Αγιορείτικη Εστία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου του ΕΟΤ και την Αγιορείτικη Εστία, παρουσίασαν την προσκυνηματική περιήγηση της περιοχής προ του Άθω.
            Η εκδήλωση απόλυτα ενταγμένη στο ύφος και την ανάγκη να δώσει την πραγματική εικόνα εδωσε το στιγμα της προσκυνηματικής περιήγησης  . Η ομιλία του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μαϊδώνη της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου μας έδωσε την ιστορική ταυτότητα των Ιερών Μονών και Ναών της περιοχής που προτάσσεται στον επισκέπτη έως την συνάντηση του με το Άγιον Όρος του Άθω.
            Πολύτιμη η γνώση για έναν τόπο που κράτησε την θεολογική του υπόσταση εδώ και χρόνια. Η αναζήτηση της ορθόδοξης σκέψης  με την είσοδο του ταξιδευτή σε τόπους ιερούς είναι η αναμενόμενη πνευματική ανάταση .
            Η πρόεδρος του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Δάφνη Τσιάμου προσέγγισε το θέμα με την γνώση του αντικειμένου δίδοντας το στίγμα της καλώς ευνοούμενης προσκυνηματικής περιήγησης και την αποτελεσματικότητα των μέσων ενημέρωσης και μάλιστα της ηλεκτρονικής σύγχρονης ενημέρωσης.
            Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Προβολής Marketing Θεσσαλονίκης κύριος Νίκος Σαπουντζής στήριξε το όλο εγχείρημα για προσκυνηματικές διαδρομές στην προ του Άθω περιοχή.
            Η κυρία Μαρία Παππά συντονίστρια προγράμματος προβολής προορισμού αναφέρθηκε αναλυτικά στις προσκυνηματικές περιηγήσεις σε σχέση με την πολλαπλότητα των θεμάτων των διαδρομών.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων,
σύμφωνα με τις διαδρομές Γ’ και Δ΄
του Προσκυνηματικού Οδηγού της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους & Αρδαμερίου
ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


15.4.11
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη
Άφιξη στην Αρναία
(12 το μεσημέρι, συνάντηση στην πλατεία Δημαρχείου)
Ξενάγηση στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου
Επίσκεψη στη Μονή Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
Περίπατος στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης
Γεύμα στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής
Αναχώρηση για το Ιερό Προσκύνημα Μεγάλης Παναγίας
Επίσκεψη
Αναχώρηση για την Ουρανούπολη
Στάση στην παραδοσιακή φάρμα «Πλατανόρεμα»
Δείπνο
Αναχώρηση για την περιοχή της Ουρανούπολης
Check In στο ξενοδοχείο
16.4.11
Του Λαζάρου
Πρωινό
Αναχώρηση για το λιμάνι της Ουρανούπολης
Παράπλους του Αγίου Όρους με τα κρουαζιερόπλοια της Άθως Sea Cruises
Γεύμα στο restaurant Kritikos
Επίσκεψη στα χερσαία σύνορα του Αγίου Όρους
Ξενάγηση στη Μονή Ζυγού
Επιστροφή στο ξενοδοχείο
Παράθεση επίσημου δείπνου
17.4.1
Των Βαΐων
Πρωινό
Αναχώρηση για το λιμάνι της Τρυπητής
Επιβίβαση σε πλοίο
Άφιξη στην Αμμουλιανή
Επίσκεψη στα παλιά μοναστηριακά κτίσματα
Παραδοσιακό «αμμουλιανιώτικο» γεύμα
Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη


Για τον Οργανισμό,
Μαρία Ι. Πάππα
Συντονίστρια Προγράμματος Προβολής Προορισμού
63075 Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Τηλ. &
Fax +30 2377021139
                   +30 6945-395115
E-mail address: info@mountathosarea.org

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

...υποδοχή Κατσέλη από τους ανεργους που σε λίγο έτσι όπως το πάνε θα είναι η πλειοψηφία του ενεργού πληθυσμού... επίτευγμα των θοθιαλητών με την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους....
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....
‎...δικαιολογημένα οι άνεργοι της Αρκαδίας υποδέχονται την υπουργό Ανεργίας γιατί μάλλον έτσι πρέπει να μετονομαστεί το υπουργείο.... κακά τα ψέματα σε λίγο οι άνεργοι θα είναι η πλειοψηφία του ενεργού πληθυσμού... επίτευγμα των θοθιαλητών με την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους.... να τους χαιρόμαστε...


Μεταξύ της βουλής και του Υπουργείου οικονομικών κοιμούνται πολίτες στο δρόμο ... Τυχαίο ή συμβολικό ;
 Και όμως οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο κεντρικότερο σημείο της Ελλάδος . Η αθλιότητα στην οποία έχουνε ρίξει τον Ελληνικό λαό  αρχίζει και γίνεται ορατή πια και με "γυμνό οφθαλμό".
Αυτοί οι εξαθλιωμένοι συμπολίτες μας δεν έχουνε που αλλού να κοιμηθούν και να βγάλουν τη
νύχτα τους και επιλέγουν τη κεντρικότερη πλατεία για να έχουν τουλάχιστον την υποτυπώδη ασφάλεια . 
Μόλις 100 μέτρα από τον Ναό του κοινοβουλευτισμού , τη βουλή αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε έστω να μάθει , να τους ρωτήσει , να τους βοηθήσει ....
Δεν ζητιανεύουν, δεν επαιτούν, απλά κοιμούνται!!! Προφυλάσσονται από τη βροχή και το κρύο με ναύλον και κουρέλια και απλά κοιμούνται. 

Ντροπή μας!!! Πραγματικά ντροπή μας, σε όλους μας και ιδιαίτερα στου κυβερνώντες. Μεταξύ της βουλής και του Υπουργείου Oικονομικών κοιμούνται πολίτες στο δρόμο ... Τυχαίο ή συμβολικό 


http://www.peramatozoa.info/2011/04/blog-post_2929.html

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΣΕΕ
ΟΜΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ  ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ 

ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ παράνομα Η ΓΣΕΕΤο ΣΤ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών στην συνεδρίαση της 25/2/2011 Ομόφωνα με απάλλαξε από τις κατηγορίες που εκκρεμούσαν σε βάρος μου, για υπόθεση διαδικτυακού τόπου ελληνικού domain name Κοινωνικής Δυκτύωσης .
Σε νόμιμη και δημόσια εταιρική μου δραστηριότητα , άσχετη με την εργασία μου στη ΓΣΕΕ,  και καθαρά διαδικτυακού περιεχομένου (Ηλεκτρονικές Ενημερωτικές Εκδόσεις και Διαδικτυακές Εφαρμογές) .
Δεν θεωρώ σκόπιμο να επαναλάβω πως ξεκίνησε από αυτεπάγγελτη δίωξη  η υπόθεση, τον  θόρυβο που δημιουργήθηκε  στα ΜΜΕ επι τριήμερο  περί δήθεν  παράνομων και κρυφών δραστηριοτήτων , περί δήθεν «εγκεφάλου διαδικτυακής πορνογραφίας , μαστροπείας κλπ αγγελιών» και άλλων ασυναρτησιών και τερατουργημάτων ηλεκτρονικής μυθοπλασίας.
Η υπόθεση αυτή ήταν του 2004 ( Δεκέμβριος παραμονές Χριστουγέννων) στην Ελλάδα του «μηδενικού» internet και του απόλυτου ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού , της ηλεκτρονικής μυθοπλασίας, όπου πίσω από το ιντερνετ  “κρυβόταν και ένας αδίστακτος κερδοσκόπος,  με αμύθητα έσοδα” ( όταν στη ΜΕΚΚΑ του διαδικτύου, την Αμερική, όλες οι εταιρίες κολοσσοί λειτουργούσαν με παθητικό ) Κλπ
Εκ των πραγμάτων η πορεία και η τεράστια  ανάπτυξη των Social Νetwοrks και σε οτι σχετίζεται με την παραβατικότητα των χρηστών με δικαίωσε!
Από την πρώτη στιγμή και μέσω των δικηγόρων μου δήλωσα, με ονοματεπώνυμο, ευθέως ποια τι ήταν η σελίδα και  πως λειτουργούσε,  αποκλειστικά με παροχή υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και σε τρίτους  χρήστες ( βλέπε Facebook , Τwitter και εκατοντάδες αντίστοιχες ελληνικές και ξένες σελίδες )
Επίσης με σεβασμό  και καρτερικότητα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, πορευτικά όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε το βούλευμα εκδόθηκε μέσα 7 μήνες  από την παραπομπή της δικογραφίας στις ανακριτικές αρχές και αρχικώς με απάλλαξε ομόφωνα από τις αποδιδόμενες σε μένα κατηγορίες, περί δήθεν παραγωγής κατοχής διακίνησης πορνογραφίας και υλικού ανηλίκων (που ούτε θα είχα ποτέ και ούτε θα κατείχα ποτέ ) και όλα αυτά για μια εταιρική  web εφαρμογή ( όπως είναι όλα αυτές οι σελίδες  πρόσβασιμη και συγκρινόμενη τότε απο πασίγνωστη ειδική έγκυρη έκδοση για τα PC και το διαδίκτυο με αντίστοιχες της Υahoo.com) και σε σέρβερ πασίγνωστης εταιρίας με την οποία είχα σύμβαση συνεργασίας ! Όπως και από δήθεν “διαμεσολάβηση σε μαστροπεία δεκάδων γυναικών”  !
Υπήρξε παραπομπή μου επι  πλημμεληματικών κατηγοριών για το περιεχόμενο των σελίδων των χρηστών,στους οποίους  ανήκαν και διαχειρίζονταν οι ίδιοι , αποδίδοντας μου ευθύνες ελέγχου.
Η απόφαση του ΣΤ Εφετείου Πλημμελημάτων ΑΘΗΝΩΝ, μετά την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου για ενοχή,  ήταν απαλλακτική για το σύνολο των κατηγοριών.
Απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους  όσους πραγματικά με στήριξαν ( σε αυτούς που ήξεραν και είχαν το θάρρος να μιλήσουν ) σε αυτή την δοκιμασία και πάνω απ όλα στους δικηγόρους μου που ανέλαβαν αφιλοκερδώς  την υπόθεσή μου, σε ένα τόσο θολό περί διαδικτύου ελληνικό τοπίο και με ελάχιστο έως ανύπαρκτο νομοθετικό πλαίσιο και εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας στο e- επιχειρείν.
Και βέβαια στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες αυτού του blog που φθάνουν σύντομα στο 1.000.000 και στους 2.500 φίλους του facebook !
Γιάννης Xαρονικολάου
Δημοσιογράφος
Απολυμένος από τη ΓΣΕΕ

UPDATE 17/7/2006
Απορρίφθηκε ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ η αγωγή μου κατά της απόλυσης μου από την ΓΣΕΕ…συνεχίζω στο Εφετείο

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αγωγή μου κατά της παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης μου από την ΓΣΕΕ τον Δεκέμβριο του 2004 με ωμή και σαφή παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού του Προσωπικού της ΓΣΕΕ …ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ
Τι προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός προσωπικού της ΓΣΕΕ στην περίπτωση μου..
«Η μεταξύ του προσωπικού της ΓΣΕΕ σχέση εργασίας λύεται μετά από ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ …2112/1920»
Σύμφωνα με την απόφαση , την οποία ούτε έκρινα ούτε κρίνω αφού οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να είναι σεβαστές , ο εσωτερικώς κανονισμός αφού παραπέμπει στο νόμο, στην ουσία δεν παρέχει ειδική προστασία , οπότε κρίνει ότι η ΓΣΕΕ έκανε χρήση του 2112/1920

Επίσης απέρριψε και την ανταγωγή της ΓΣΕΕ με την οποία ζητούσε να δώσω στην ΓΣΕΕ εγώ 100.000 ευρώ …Πιστεύω στo εφετείο να τα διπλασιάσει…

Βέβαια όπως προαναφέρω σέβομαι τΙς δικαστικές αποφάσεις …και δεν τις κρίνω κατά το δοκούν …ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Πάντως η απόφαση έχει ενδιαφέρον καθότι στην ουσία … κρίνει ότι ο εσωτερικός κανονισμός …δεν προσφέρει προστασία …
Θα σας αναφέρω τι λέει το συγκεκριμένο άρθρο του ν 2112/1920 …αλλά και η νομολογία από αποφάσεις Εφετείου και Αρείου Πάγου .
Ο ν 2112/1920 ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ 1 ΟΡΊΖΕΙ ΟΤΙ O ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΟΣΟΝ …ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ Η ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΈΡΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ…

ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 9 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ « ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣΑΥΤΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΤΆΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΔΙΑ ΤΑΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΩΝ ΙΣΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ»

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
«Η μεταξύ του προσωπικού της ΓΣΕΕ σχέση εργασίας λύεται μετά από ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ …2112/1920»

Αμέσως παρακάτω ο Εσωτερικός κανονισμός προσωπικού της ΓΣΕΕ ΑΝΑΦΈΡΕΙ «..ΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ»

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ 5 …ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ .. ( ΑΡ ΠΑΓΟΣ 223/1998, ΕΕΡΓΔ 1999/58/280, ΑΠ 1043/1997 ΔΔΕ 1998/70 ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ 450/1998ΑΡΜ 54/1679 )

ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ Η ΓΣΕΕ και καθότι η πλειοψΗφΙα των μελών της ΓΣΕΕ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και των ΔΕΚΟ και προστατεύονται από Ισχυρότερους από τΟν κανονισμό του προσωπικού της ΓΣΕΕ εσωτερικούς κανονισμούς προσωπικού ,όταν η Κυβέρνηση πήγε να τους καταργήσει με νόμο έκαναν το παρακάτω διάβημα

ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.

«….5. Διαφωνούμε πλήρως με το άρθρο 13 για την πρόσληψη και απόλυση του προσλαμβανόμενου προσωπικού κατά παρέκκλιση των Εσωτερικών Κανονισμών ή Οργανισμών των Δημόσιων επιχειρήσεων, οι οποίοι έχουν ισχύ νόμου καθώς και κατά παρέκκλιση οποιονδήποτε διατάξεων ή συμφωνιών (εξειδίκευση με ΚΥΑ των παρεκκλίσεων!). με το άρθρο 13 παραβιάζεται το άρθρο 4 του Συντάγματος (αρχή της ισότητας) με τη δημιουργία εργαζόμενων δύο ταχυτήτων σε κάθε δημόσια επιχείρηση.

Παραβιάζονται επίσης κατάφωρα οι κανόνες για τη δεσμευτικότητα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας (Γενικοί Κανονισμοί Προσωπικού) που περιέχουν κανονιστικούς όρους με ισχύ νόμου, όροι που ειδικά για τους νεοπροσλαμβανόμενους δεν θα εφαρμόζονται.»


Να σημειώσω δε η απόλυση μου έγινε και χωρίς αποζημίωση …

Να σημειώσω ότι στο πρωτοδικείο της Αθήνας τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν μαζί με την δική μου κατατεθεί τρεις εργατικές αγωγές ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Η δική μου ήταν για απόλυση οι άλλες ΔΥΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ …ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΊ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ( ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ)

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ ..

ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ …
ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΝΩ Η ΔΙΩΞΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ… ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ …

Η επίμαχη ιστοσελίδα αφορούσε παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου σε τρίτους χρήστες του διαδικτύου στα πρότυπα των παγκόσμιων πόρταλ ΜSN , YAHOO, YOU TUBE , my space και αφορούσε την χρήση υπηρεσιών email , chat, messenger , personal , με τους παρακάτω όρους χρήσης :

Οροι Χρήσης (Αντιγραφή από το site ( copy paste )όπως τους είχε ο κατασκευαστής και με την ορθογραφία που αυτός είχε )
Η χρήση των υπηρεσιών γνωριμιών του ……..επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
Με την εγγραφή σας συμφωνείτε οτι τα στοιχεία τα οποία δίνονται απο εσάς ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφορούν εσάς προσωπικά και μόνο για την εγγραφή σας. Συμφωνείτε πως είστε αποκλειστικά υπεύθυνος τόσο για το περιεχόμενο της εγγραφή σας όσο και για την επικοινωνία σας με άλλα μέλη και οτι δεν υποδύεστε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο εκτός από τον εαυτό σας.
Η εγγραφή σας στο ……….είναι προσωπική και δεν μπορείτε να εκχωρήσετε την χρήση της σε κανέναν άλλο και υπό καμία συνθήκη .
Απαγορεύετε να προσθέσετε οποιασδήποτε μορφής παράνομο υβριστικό, δυσφημιστικό , πορνογραφικό, προσβλητικό , απειλητικό ,επιβλαβή , άσεμνο και γενικά ενοχλητικό περιεχόμενο .
Συμφωνείτε οτι δεν δίνεται προσωπικά στοιχεία (πχ τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους ώστε να προσωποποιήσουν το προφίλ σας , παρά μόνο στοιχεία τα οποία περιγράφουν τα χαρακτηριστικά σας στα πλαίσια της παρούσης υπηρεσίας.
Απαγορεύετε η χρήση του για διαφημιστικούς η εμπορικούς σκοπούς από τα μέλη του και δεν θα στείλετε κάποιο υλικό στο ……για καταχώρηση που είναι σήμα καταθετεν η καταστρατηγεί κάποιον κανόνα δεοντολογίας η αυθεντικότητας.
Δήλωση αποποίησης υπευθυνότητας : Το …………….δεν εισάγει ούτε παρέχει πληροφορίες για τα μέλη του .Τα ίδια τα μέλη εισάγουν και ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Κατά συνέπεια ουδεμία ευθύνη φέρει για την ακρίβεια η αλήθεια των πληροφοριών αυτών. Το ……. και οι δημιουργοί του δεν είναι υπεύθυνοι απέναντι στα μέλη του για οποιοδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά την χρήση των υπηρεσιών του.
…..
Προσωπικά δεδομένα : Το …………δεν επεξεργάζεται στοιχεία προσωπικών δεδομένων οιουδήποτε. Οι χρηστές των ηλεκτρονικών σελίδων του ……….δεν πρέπει να εισάγουν στοιχεία προσωπικών δεδομένων παρά μόνο στοιχεία τα οποία τους είναι απαραίτητα για την μεταξύ τους επικοινωνία
….
Οι όροι χρήσης του διέπονται από το ελληνικό δίκαιο ,το ευρωπαϊκό δίκαιο και τους νόμους του διεθνούς εμπορίου. Σε κάθε περίπτωση αντιδικίας αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών. Στην δε περίπτωση που κάποια από τις παρούσες διατάξεις κριθεί ως μη εφαρμόσιμη η καταχρηστική οι υπόλοιποι όροι χρήσης της παρούσας σελίδας και των όρων προστασίας απορρήτου παραμένουν σε πλήρη ισχύ »

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ …ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΙΠΟΤΑ …
ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤ-ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ …όπως και η συνεχεία τους…
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ …Η ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 100.000 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ..
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ …
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BLOG MOY
Το χρονικό μια απόλυσης …..Αφορά την «εξπρές» απόλυση μου την 24 Δεκεμβρίου(κοινοποιημένη σε εμένα εξώδικα την ημέρα αυτή ) του 2004 από την συνδικαλιστική οργάνωση που εργαζόμουν επί 18 συναπτά έτη στο γραφείο τύπου, μετά από αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη μου για υπόθεση άσχετη με την εκεί εργασία μου και αφορούσε ιστοσελίδα ιδιοκτησία μου νόμιμης και με όρους χρήσης … αλλά για την υπόθεση αυτή δεν έχω να πω τίποτα , όπως δεν έχω πει μέχρι σήμερα για το αυτονόητο, αφού αυτή θα κριθεί από την δικαιοσύνη και συγκεκριμένα από τριμελές πλημμελειοδικείο όπου έχει παραπεμφθεί.


Η απόλυση μου αυτή χωρίς να μπαίνω σε οποιαδήποτε νομική κρίση αναφέρω ότι έγινε κατά παράβαση του εσωτερικού κανονισμού εργασίας ( τι είναι εσωτερικός κανονισμός εργασίας κάτι αντίστοιχο με αυτόν που κυβέρνηση ετσιθελικά κατάργησε στον ΟΤΕ … και δίκαια εργαζόμενοι και συνδικαλιστικό κίνημα καταγγέλλουν και διαμαρτύρονται…»
Η ΓΣΕΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ …ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ ..ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!
Δείτε τι λέει μεταξύ άλλων… σε διάβημα … διαμαρτυρίας στις 13/12/2005
ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
«….5. Διαφωνούμε πλήρως με το άρθρο 13 για την πρόσληψη και απόλυση του προσλαμβανόμενου προσωπικού κατά παρέκκλιση των Εσωτερικών Κανονισμών ή Οργανισμών των Δημόσιων επιχειρήσεων, οι οποίοι έχουν ισχύ νόμου καθώς και κατά παρέκκλιση οποιονδήποτε διατάξεων ή συμφωνιών (εξειδίκευση με ΚΥΑ των παρεκκλίσεων!).με το άρθρο 13 παραβιάζεται το άρθρο 4 του Συντάγματος (αρχή της ισότητας) με τη δημιουργία εργαζόμενων δύο ταχυτήτων σε κάθε δημόσια επιχείρηση.
Παραβιάζονται επίσης κατάφωρα οι κανόνες για τη δεσμευτικότητα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας (Γενικοί Κανονισμοί Προσωπικού) που περιέχουν κανονιστικούς όρους με ισχύ νόμου, όροι που ειδικά για τους νεοπροσλαμβανόμενους δεν θα εφαρμόζονται.»
ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ τι προβλέπει μεταξύ άλλων ο Εσωτερικός Κανονισμός Προσωπικού της ΓΣΕΕ…που έχει σχέση με την υπόθεση …της απόλυσης μου

« Η μεταξύ του προσωπικού της ΓΣΕΕ σχέση εργασίας λύεται μετά από ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ …2112/1920»

Επιπλέον να αναφέρω ότι η απόλυση μου έγινε ΚΑΙ χωρίς αποζημίωση …μετά από 18 χρόνια εργασίας … ΕΤΣΙ πρέπει να επιστρέψω και 350 ευρώ στην «εργοδότρια» μου υπόλοιπο μισθού του τρέχοντος μηνός απόλυσης … ( θα μπορούσε να καθιερωθεί και «ως απόλυση …με ρέστα..» και κατά την πρωτόδικη εκδίκαση της εργατικής μου αγωγής κατατέθηκε εμβόλιμαΑΝΤΑΓΩΓΗ ( και μετά από 2 ολόκληρα χρόνια ) από την εργοδότρια και πάνω στην εργατική διαφορά ΑΣΤΙΚΉ διεκδίκηση 100.000 ευρώ ως ηθική ικανοποίηση ,όπως υποστήριξε για βλάβη που υπέστη από τα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στην εργασιακή σχέση μου με την εργοδότρια, όχι βέβαια από δική μου δημοσιοποίηση, αλλά από δικές τους πηγές και επίσημη ανακοίνωση της ίδιας της εργοδότριας μου, η οποία βέβαια πέραν, των χαρακτηρισμών που με «στόλιζε» στην ανακοίνωση ανέφερε-πάλι καλά -ότι η διερευνώμενη υπόθεση δεν είχε σχέση η σύνδεση με την εργασία μου εκεί …
Εκτός και δεχθώ και άλλη αγωγή …όποτε ούτε το super deal δίνει τόσα πολλά .. σκεφθείτε ότι ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΓΗΣ για τα 100.000 ΕΥΡΏ που μου ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟΔΟΧΏΝ μου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ…
Μια απόλυση που με οδήγησε στην απόλυτη επαγγελματική και οικονομική καταστροφή …και σε μια μακροχρόνια δικαστική διεκδίκηση αφού η πρωτόδική εκδίκαση της … έγινε 18 μήνες μετά … Εφετεία και Άρειος Πάγος αν υπάρξει συνεχεία … και έχω χρήματα να πληρώνω τους δικηγόρους μου … βαλτέ αλλά 3 χρόνια… μέχρι να έχει ένα οριστικό τέλος…
Παρ’ όλα αυτά στόχος μου είναι να συνεχίσω μέχρι τέλους …γιατί η ατομική δικαστική διεκδίκηση ενός εργασιακού δικαιώματος αποβαίνει και συλλογική …..
Δεν λέω γενναία η απόφαση της ΓΣΕΕ να καλύψει ΜΕ 30.000 ευρώ την δικαστική εγγυηση για μια προσωρινή αποφυλάκιση …ενός προσώπου που ανεξάρτητα γιατί κατηγορείται … και που προφανώς πιστεύει στην αθωότητα του … και του προσφέρει την προσωρινή ελευθερία του …
Άλλωστε εδώ δεν δικάζουμε … ούτε ελέγχουμε δικογραφίες …γεγονός που ανακοίνωσε η ίδια σχολιάζουμε…
ΚΑΙ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ
Ένας άλλος που απλά κατηγορείται για υπόθεση που δεν αφορά την ΓΣΕΕ … που δουλεύει στην ΓΣΕΕ απολύεται μέσα σε ένα 12ωρο χωρίς αποζημίωση , ελέω νόμων και εσωτερικού κανονισμού , συκοφαντείτε με δημόσιες ανακοινώσεις …
Τον καταστρέφεις οικονομικα και τον διαβάλεις επαγγελματικά … πριν αποφανθούν τα δικαστικά συμβούλια και τα δικαστήρια που είναι αρμόδια να κρίνουν .. την ενοχή η μη ..του κάθε κατηγορούμενου.
Και όταν αυτός προσφεύγει στην δικαιοσύνη απλά για τα εργασιακά του δικαιώματα …ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .. ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΟΥΜΕ .. …του καταθέτεις ανταγωγή μετά από 2 ολόκληρα χρόνια για να «διαβάλεις» την εργατική διαφορά ως δήθεν αστική … ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ
Και στις δύο περιπτώσεις οι ίδιες αρχές δεν έκαναν τις δικογραφίες ..οι ίδιες δικονομικές διαδικασίες ….δεν έγιναν … άσχετα τι πιστεύει η ίδια για τον ένα η τον άλλο δικαίωμα της είναι …

Κανένα σχόλιο … η κρίση δική σας ..

ΑΠΛΑ … ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ … ΠΕΡΝΑΩ ΚΡΙΣΗ.. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.. ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ…
…ΟΡΚΙΣΜΈΝΟΙ «ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ» …ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΩΘΕΙ ..Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…. 18 ΧΡΟΝΙΑ … ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ … ΣΤΟΝ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ … 350 ΕΥΡΏ … ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ- ΤΕΣ …
ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΙΘΟΥΣΑ .. Η ΦΩΝΉ ΤΟΥ «ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ» … ΜΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ … ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ «ΙΣΤΙΟ»…ΣΕΛΙΔΕΣ»…

Ανεξάρτητα από τους εφιάλτες μου …
ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ … ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ .. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ..ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ …
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ

UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδίκτυο προς όφελος των πιο μειονεκτούντων

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2017 UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδ...