............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Υπό κατάληψη το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

  Μπαράζ κινητοποιήσεων  


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 [ 08:14 ]
Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος από μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις σε ένδειξη αντίδρασης στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Συλλαλητήρια πραγματοποιούνται στις 18:00 σήμερα Πέμπτη στα Προπύλαια Πανεπιστημίου από την ΑΔΕΔΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πλατεία Συντάγματος από το ΠΑΜΕ.
Επιπλέον, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήρια σε ακόμη 62 πόλεις, ενώ καλεί σε γενική απεργία αύριο Παρασκευή και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 10:00 στην πλατεία Συντάγματος.
Εν τω μεταξύ, σήμερα, Πέμπτη, συνεδριάζει η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να αποφασίσει νέα απεργιακή κινητοποίηση εντός του Μαρτίου, σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ. Ήδη, έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου.
Επίσης, κατάληψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποιούν από το βράδυ της Τετάρτης οι απολυμένοι εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, καταγγέλλοντας τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της κυβέρνησης.
Κλειστή παραμένει η οδός Πανεπιστημίου στη συμβολή με την Ιπποκράτους.

*από την εφημ. "ΤΟ ΒΗΜΑ" 4.3.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...