................................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη ..............................................................
______________________________________________________________________________________________________________________
* Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, οικονομική Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
________________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: Έχουμε σχέδιο και όραμα
Ήρθε η ώρα για μια νέα πορεία και αρχή για τη χώρα, δήλωσε στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αποφεύγοντας να απαντήσει στις επιθέσεις που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι “η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε”.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει αποκλειστικά την ευθύνη για την κρίση που περνά η χώρα, υπενθυμίζοντας ότι ο ελληνικός λαός έδωσε δυο φορές εντολή στην κυβέρνηση, όμως, “αυτή την εντολή δεν την τίμησε”. Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για αναμέτρηση δυο διαφορετικών αντιλήψεων και επιλογών και έθεσε το εξής δίλημμα: “Από τη μια η νεοσυντηρητική επιλογή και αδιαφανής διαχείρισης της χώρας που μας έφερε στη σημερινή τραγική κρίση. Και από την άλλη η προοδευτική λύση για μια άλλη πορεία της χώρας”.

Υποστήριξε ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα, προσθέτοντας ότι το κόμμα του έχει τη γνώση, την πολιτική βούληση, ξέρει τα προβλήματα, έχει αξιόπιστες λύσεις που σέβονται το βιος και τις ελπίδες του λαού. Μάλιστα έκανε λόγο εφτικές και δίκαιες λύσεις, που υπηρετούν τον πολίτη και όχι τα μικροκομματικά συμφέροντα.

“Έχουμε σχέδιο εξόδου από τη σημερινή κρίση. Έχουμε και τη δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο”, δήλωσε, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνάμεις όλων των Ελλήνων. “Ο τόπος έχει ανάγκη εθνικής ανάτασης”, είπε και ζήτησε τη συνεργασία των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας που θέλουν να δουν την Ελλάδα να προοδεύει.

“Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει”, ανέφερε και κάλεσε “σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια, σε μια ενότητα για το μέλλον που θα βασίζεται στις αξίες που όλοι μοιραζόμαστε”.

Η δήλωση

Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:

"Ελληνίδες, Έλληνες,
Ήρθε η ώρα του λαού.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για το σήμερα και το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας.
Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, για μια νέα πορεία.

Η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε. Ο Ελληνικός λαός έδωσε εντολή εμπιστοσύνης δύο φορές στην σημερινή κυβέρνηση. Αυτή την εντολή, όχι μόνο δεν την τίμησε, αλλά ακόμα και αυτονόητες αρχές και αξίες δεν τήρησε. Έχει η ίδια αποκλειστικά την ευθύνη για την βαθιά κρίση που περνά σήμερα η χώρα.

Σήμερα, δεν αναμετρώνται απλώς τα κόμματα. Αναμετρώνται δύο ριζικά διαφορετικές πολιτικές, αντιλήψεις και επιλογές. Μια νεοσυντηρητική επιλογή, πελατειακής και αδιαφανούς διαχείρισης της χώρας - που μας έφερε στη σημερινή κρίση - και από την άλλη, η προοδευτική λύση, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μια άλλη πορεία της χώρας. Βασισμένη σε αξίες και αρχές δικαίου.

Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα που μπορούμε να το κάνουμε πράξη όλοι μαζί.
Έχουμε τη γνώση, έχουμε την πολιτική βούληση.
Ξέρουμε τα προβλήματα.
Έχουμε προτείνει λύσεις.
Λύσεις αξιόπιστες, που σέβονται το βιος και τις ελπίδες του Ελληνικού λαού.
Λύσεις εφικτές, αλλά και δίκαιες. Λύσεις που υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροκομματικά ή ισχυρά συμφέροντα των λίγων.


Έχουμε σχέδιο.
Σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου από την σημερινή κρίση, που σε τόσους τομείς μαστίζει την καθημερινή ζωή των πολιτών.
Έχουμε και τη δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα μας καθηλωμένη.

Πάνω από όλα όμως, έχουμε βαθιά πίστη στις δυνάμεις του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας. Ο τόπος σήμερα έχει ανάγκη εθνικής ανάτασης.
Θα χρειαστεί η συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, όλων εκείνων που θέλουν να δουν αυτή τη χώρα να προοδεύει, να προστατεύεται ο πλούτος της, να αναπτύσσεται, να πρωταγωνιστεί,.

Γι’ αυτό, απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες.
Στην μεγάλη δημιουργική πλειοψηφία της κοινωνίας μας.

Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.
Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια.
Σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον.
Σε μια νέα ενότητα, που θα βασίζεται στις αξίες που όλοι μας μοιραζόμαστε.

Μαζί μπορούμε!
Και μαζί θα πετύχουμε!"

Πρόωρες εκλογές προκήρυξε ο πρωθυπουργός ...


«Ζητώ νωπή λαϊκή εντολή»ΑΠΕ
Ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής απευθύνει διάγγελμα και ανακοινώνει τη διεξαγωγη πρόωρων εκλογών
Πρόωρες κάλπες ανακοίνωσε την Τετάρτη με τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, επικαλούμενος τις ανάγκες της οικονομίας και τη δεδηλωμένη πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να οδηγήσει ούτως ή άλλως τη χώρα σε εκλογές με αφορμή την Προεδρική εκλογή, στις αρχές του 2010.

Ο πρωθυπουργός δεν ανέφερε την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όμως όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι στις 4 Οκτωβρίου. Ο κ. Καραμανλής έχει ήδη ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του και πρόκειται να επισκεφθεί την Πέμπτη στις 12:00 μ.μ. τον κ. Κάρολο Παπούλια για να του ζητήσει διάλυση της Βουλής.

Στο διάγγελμά του ο Κ.Καραμανλής αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική κρίση, τις προκλήσεις που υπάρχουν για την Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα και τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Περιέγραψε μάλιστα το 2010 ως χρόνο «πολύ δύσκολο και καθοριστικό για το μέλλον», προσθέτοντας ότι «εάν δεν δράσουμε άμεσα οι κίνδυνοι θα είναι μεγάλοι».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τρεις προτεραιότητες: νοικοκύρεμα του κράτους, πόλεμος κατά τις φοροδιαφυγής, διαρθρωτικές αλλαγές. Στόχος μου, είπε ο πρωθυπουργός, ήταν να προωθήσω αυτές τις αλλαγές ως το τέλος της θητείας της κυβέρνησης, αλλά, όπως πρόσθεσε, η εκπεφρασμένη πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές το Μάρτιο του 2010, με αφορμή την επανεκλογή του Κ.Παπούλια, θα οδηγούσε σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με καταστρεπτικά αποτελέσματα.

Ο κ. Καραμανλής μίλησε για «απαράδεκτη στάση», «πρωτοφανή μικροπολιτική σκοπιμότητα» και πολιτικό «εκβιασμό» σε ό,τι αφορά την πρόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές με αφορμή την Προεδρική εκλογή. Πρόσθεσε δε ότι θα ήταν «συμπεριφορά ανευθυνότητας» να αφήσει την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει το 2010 τις πολιτικές συνέπειες αυτής της επιλογής. «Το συμφέρον του τόπου επιβάλει ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου. Είναι πράξη ευθύνης» πρόσθεσε ο Κ.Καραμανλής και ζήτησε «νωπή λαϊκή εντολή».

http://www.in.gr/

Η Ν.Δ. σε νευρική κρίση, περιμένει τον Καραμανλή να ανακοινώσει σήμερα ή αύριο τις αποφάσεις του...


Υπουργοί και βουλευτές παίζουν ...Λόττο με τις εκλογές

Ραντεβού με την Πυθία...


Πριν από μερικά χρόνια περιμέναμε το ραντεβού με την Ιστορία. Τώρα περιμένουμε το ραντεβού του πρωθυπουργού με την Πυθία, για να ξεκαθαρίσει επιτέλους τις προθέσεις του, που έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη Ν.Δ., αλλά έχουν οδηγήσει και τη χώρα σε πλήρη ακυβερνησία.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Βομβιστική επίθεση στο Χρηματιστήριο ΑθηνώνΈκρηξη και στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 5:38 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Τραυματίσθηκε ελαφρά μια γυναίκα. Κανονικά θα λειτουργήσει σήμερα το Χρηματιστήριο, σύμφωνα με επίσημη δήλωση της διοίκησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Στις 5:00 τα ξημερώματα άγνωστος με τηλεφώνημά του στην «Ε» προειδοποίησε για την έκρηξη λέγοντας πως έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών, στην οδό Χρηματιστηρίου, έχει αφεθεί λευκό βαν γεμάτο με εκρηκτικά το οποίο όπως είπε θα εκρήγνυτο σε 40 λεπτά από το τηλεφώνημα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και η έκρηξη έγινε προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο του Χρηματιστηρίου και σε γύρω κτίρια, ενώ ξέσπασε πυρκαγιά σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία σβήστηκαν λίγο αργότερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας που διεξάγουν έρευνες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αθηνών, όμως λίγο μετά τις 8:00 το πρωί δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

H έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και έγινε αισθητή σε γειτονικές περιοχές, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίσθηκε ελαφρά μια γυναίκα που εργαζόταν ως σεκιούριτι στην περιοχή.

Επίσης, όπως προέκυψε, το παγιδευμένο βαν, είχε κλαπεί προχθές από την περιοχή Ζωγράφου και οι δράστες το άφησαν στις 4:45 τα ξημερώματα στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Χρηματιστηρίου.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησής του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, "παρά τις τεράστιες υλικές ζημιές που υπέστη το κτίριο του Χρηματιστηρίου από τη σημερινή έκρηξη οι αγορές τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου θα λειτουργήσουν κανονικά, στο συνηθισμένο ωράριο λειτουργίας". < Το χτύπημα αυτό στο κτίριο του Χρηματιστηρίου θυμίζει ως προς τα καταστροφικά αποτελέσματα την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες σε κατάστημα της Eurobank στην Αργυρούπολη και ως προς το στήσιμο της επιχείρησης, την απόπειρα στα κεντρικά γραφεία της Citibank στην Κηφισιά με παγιδευμένο αυτοκίνητο, τον περασμένο Φεβρουάριο, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει ο "Επαναστατικός Αγώνας". Οι αρχές θα εξετάσουν για το εάν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν παγιδευμένο το φορτηγάκι, ήταν τα κλασσικά εκρηκτικά ή εάν επρόκειτο για μίξη λιπάσματος με πετρέλαιο, μέθοδος που είχε χρησιμοποιηθεί ανεπιτυχώς στην περίπτωση της Citibank. Την ίδια περίπου ώρα σημειώθηκε και δεύτερη έκρηξη στη Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Και για την έκρηξη αυτή υπήρξαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικό σταθμό και στην Άμεση Δράση στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο άγνωστος που πραγματοποίησε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, είπε ότι επρόκειτο να σημειωθεί έκρηξη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη σε 10 λεπτά. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε ΚΑΦΑΟ πίσω από το υπουργείο , όμως ήταν μικρής ισχύος και γι αυτό και δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές. *από την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" 2.9.2009

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Γ. Παπανδρέου: "Είμαστε έτοιμοι για ένα καλύτερο αύριο"


Ετοιμος να αντιμετωπίσει κάθε κατεστημένο που σταματά την πορεία των αλλαγών προς όφελος του πολίτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε στο θερινό Πανεπιστήμιο των Γάλλων σοσιαλιστών στη Λα Ροσέλ.
«Με την κρίση, που όλοι μας περνάμε, οι πολίτες ζητούν τομές που τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν λόγο και να συμμετέχουν στα αποτελέσματα της ανάπτυξης. Ζητούν μια κοινωνία και μια πολιτεία που εξασφαλίζει τη δικαιοσύνη» δήλωσε.
Παράλληλα επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για την «πράσινη ανάπτυξη», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της απονομής δικαιοσύνης.
Στη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των Γάλλων σοσιαλιστών, ανέδειξε ιδιαίτερα τις διαφορές μεταξύ των Σοσιαλιστών και των συντηρητικών κομμάτων στην Ευρώπη.
Παράλληλα έσπευσε να προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η διεθνής κοινότητα να επαναπαυθεί, εκτιμώντας ότι η οικονομική κρίση πέρασε.

*από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" Κυριακή 30.9.2009

Το άνοιγμα της «ψαλίδας» υπέρ του ΠΑΣΟΚ καθορίζει την πολιτική ατζένταΟι εκλογές ίσως γίνουν νωρίτερα από τον
Μάρτιο του 2010,

καθώς στενεύουν τα περιθώρια για την κυβέρνησηΤο άνοιγμα της «ψαλίδας» στις δημοσκοπήσεις υπέρ του ΠΑΣΟΚ καθορίζει την πολιτική ατζέντα και τις κινήσεις του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή στο θέμα του ανασχηματισμού και των πρόωρων εκλογών.

Η διαφορά έχει ξεπεράσει ακόμα και το 6%, γεγονός που οδηγεί πολλά κυβερνητικά στελέχη στην εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αποφύγει τις εκλογές μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Από την πλευρά, όμως, κυβερνητικοί παράγοντες επισημαίνουν την άσχημη πορεία της οικονομίας, μέσα στο δυσμενές διεθνές οικονομικό περιβάλλον, και επισημαίνουν ότι «όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα».

Στη δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής, η «ψαλίδα» μεγαλώνει στο 6,2%, με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει 33,7% έναντι 27,5% για το κυβερνών κόμμα.

Στο γκάλοπ της Alco για το Πρώτο Θέμα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 31,7% και η ΝΔ ακολουθεί με 25,7%.

Στη δημοσκόπηση της Alco, ο Κώστας Καραμανλής χάνει τον τίτλο του «καταλληλότερου για πρωθυπουργός», μένοντας πίσω ακόμα και από τον «Κανένα», με τον Γ. Παπανδρέου να συγκεντρώνει ποσοστό 33,7%, τον «Κανένα» 32,5% και τον Κ.Καραμανλή 31,1%.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αlco, το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει την αυτοδυναμία καθώς φαίνεται να εξασφαλίζει 148-149 έδρες έναντι 98-99 για τη ΝΔ.

«Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην συναινέσουν στην επανεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πριν από το Μάρτιο, επακόλουθο είναι η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές» δήλωσε στο ραδιόφωνο του Σκάι η βουλευτής και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου. «Το μόνο που απομένει είναι να οριστεί ο μήνας των εκλογών» προσέθεσε.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, ο βουλευτής και τέως υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης επανέλαβε την εκτίμηση του ότι οι πρόωρες εκλογές ισοδυναμούν με «πολιτική αυτοκτονία» και τόνισε ότι στη σημερινή συγκυρία θα ήταν «καταστροφικές» για τη ΝΔ. Ζήτησε, δε, ριζικές αλλαγές για την αναστροφή του πολιτικού κλίματος, χαρακτηρίζοντάς την εφικτή.

Ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος σε συνενεύξεις του σε κυριακάτικες εφημερίδες, τάσσεται υπέρ του δομικού ανασχηματισμού, αποφεύγοντας να πάρει θέση για τις πρόωρες εκλογές.

Η κοινωνία έχει ωριμάσει πλέον για το ενδεχόμενο συνεργασίας δυνάμεων, δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αιχμηρές δηλώσεις έκανε, από την πλευρά της, η Μαριέττα Γιαννάκου, λέγοντας ότι για τα λάθη που έχουν γίνει δεν μπορεί να θεωρτείται ανεύθυνη η Κυβερνητική Επιτροπή.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει «σχέδιο» και πως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως «η κατάσταση δεν πάει άλλο», επισημαίντας παράλληλα ότι ο κ. Καραμανλής είναι πίσω από τον «κανένα» στα ερωτήματα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Η βουλυετής του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντιοπούλου δηλώνει, σε συνέντευξή της σε κυριακάτικο φύλλο, ότι «είμαστε, πλέον, στη 'μετανεοδημοκρατική' περίοδο, με συλλογική ευθύνη της κυβέρνησης» και έναν πρωθυπουργό «χωρίς πολιτικό και ηθικό βάρος» και υποστηρίζει πως «το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι μία κυβέρνηση που παθαίνει και δεν μαθαίνει, δημιουργεί λαϊκή απαίτηση να τα 'μαζεύει και να φεύγει'».

*από το http://www.in.gr/

UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδίκτυο προς όφελος των πιο μειονεκτούντων

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2017 UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδ...