................................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη ..............................................................
______________________________________________________________________________________________________________________
* Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, οικονομική Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
________________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

Επεισόδια στο Γραμματικό για να μη γίνει ΧΥΤΑΕπεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09.30' το πρωί της Τρίτης κοντά στη θέση Μαύρο Βουνό στο Γραμματικό Αττικής, όταν κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να εμποδίσουν τα μηχανήματα των εργολάβων που κατέφθασαν προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης ενός νέου ΧΥΤΑ. Αυτήν την ώρα, στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλά και αρκετοί από τους διαδηλωτές.
Φορείς και κάτοικοι ήρθαν στα χέρια με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που συνόδευαν τους εκσκαφείς, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι προσπάθησαν να προξενήσουν φθορές σε ορισμένα μηχανήματα.
Αυτήν την ώρα, στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλά και αρκετοί από τους διαδηλωτές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προβεί σε προσαγωγές ατόμων.
Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν στήσει μπλόκα σε όλες τις οδούς πρόσβασης, έσκαψαν τα οδοστρώματα με μηχανήματα για να μη φτάσουν στο χώρο του ΧΥΤΑ τα σκαπτικά εργαλεία της ανάδοχης εταιρίας και εντέλει συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που κατέφυγαν σε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων και τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν αστυνομικοί και κάτοικοι, ενώ λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο δήμαρχος της περιοχής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο θεραπευτήριο "Υγεία". Παράλληλα, εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε χωράφια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ακόμα και με πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα για να μην πάρουν διαστάσεις.
Με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ στην περιοχή του Γραμματικού ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής δήλωσε ότι "οι υπόλογοι της αμαρτωλής διαχείρισης των σκουπιδιών της Αττικής προσπαθούν, με το πρόσχημα της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων, να συνεχίσουν το παιχνίδι τους στις πλάτες των φορολογουμένων πολιτών".
Πρόσθεσε δε ότι "οι υπεύθυνοι αντί να τους έχουν ως μοναδικούς και προνομιακούς συνομιλητές τους θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα προκειμένου να σταματήσει η καταστροφή μιας μοναδικής περιοχής της βόρειας Αττικής και αν θέλουν πραγματική λύση του προβλήματος να ανοίξουν επιτέλους τον διάλογο που επί χρόνια επιζητούν οι τοπικές κοινωνίες του Γραμματικού και της Κερατέας".
"Η εμμονή στην μέχρι σήμερα πρακτική για την επιβολή ξεπερασμένων λύσεων θα οδηγήσει σε επανάληψη των σημερινών φαινομένων που δεν τιμούν τον πολιτισμό μας και υπονομεύουν το περιβάλλον", κατέληξε ο κ. Κουρής.
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αθ. Νάκος, δήλωσε ότι "στο Γραμματικό γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί ο περιφερειακός σχεδιασμός, έτσι όπως ψηφίστηκε από όλα τα αυτοδιοικητικά όργανα, και κυρίως, έτσι όπως έχει αποφασιστεί από τα περισσότερα κόμματα, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό Κοινοβούλιο".
*από την εφημ. Ελευθεροτυπία Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

Π.Τατούλης: H χειρότερη κυβέρνηση της τελευταίας 20ετίας...
«Βαρίδι ο Κ. Καραμανλής»

Σκληρή επίθεση Π.Τατούλη κατά του πρωθυπουργού

Δριμύτερος επανήλθε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατούλης. Σε συνέντευξή του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι αποτελεί «βαρίδι για την ΝΔ» και πως «η σκιά της Siemens τον έχει αγγίξει». Ακόμη, έκανε λόγο για τη χειρότερη κυβέρνηση της τελευταίας 20ετίας και χαρακτήρισε τον «γαλάζιο» ηγετικό πυρήνα του κόμματος «απαίδευτους και ανεπάγγελτους επιτήδειους ιδιώτες που δεν διαθέτουν κοινωνική συνείδηση».
Ο Πέτρος Τατούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", κατά την οποία δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, ωστόσο δεν αποκάλυψε με ποιο κόμμα.
Ειδικότερα, ερωτηθείς για το μήνυμα των ευρωεκλογών, σημείωσε: «Κατ' αρχήν δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κανείς στην κορυφή της ηγεσίας αυτής της παράταξης που να είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα. [...] Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας -και αναφέρομαι στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργού και των συνεργατών του- δεν ξέρει ούτε τι είναι αυτή η παράταξη, ούτε τι πρεσβεύει, ούτε ποιες αρχές εκπροσωπεί. Είμαι βέβαιος ότι δεν την ενδιαφέρει καν αν θα χάσει τις εκλογές, αν θα συρρικνώσει δραματικά αυτόν τον κομματικό σχηματισμό ή αν τον διαλύσει.
»Το μόνο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι να μείνει στο θώκο του, προκειμένου να υπηρετήσει την ιδιοτέλεια του ιδίου και της παρέας του. Δεν υπήρξε ποτέ κατά τη διάρκεια της πενταετούς διακυβέρνησης Καραμανλή σταθερή πολιτική. Υπήρξαν, απλώς, πρόσωπα που επένδυσαν (και αυτό κάνουν και σήμερα) στην εικόνα, προκειμένου να νέμονται όσο το δυνατόν περισσότερο την εξουσία και την ευπορία που προσφέρει».
Η κριτική του Π.Τατούλη προς τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του κόμματος γίνεται με σκληρές εκφράσεις. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σημειώνει: «Αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία -και μιλώ πάντοτε για τον ηγετικό της πυρήνα- αποτελεί μια στέγη στελεχών, ανεπάγγελτων επιτηδείων και απαίδευτων ιδιωτών, με ανύπαρκτη την όποια κοινωνική συνείδηση, που ανέχονται ο ένας την παρουσία του άλλου στη βάση ενός σιωπηρού ή και ρητού συμβολαίου: εξουσία και πλουτισμός.
»Ο ίδιος ο κ. Καραμανλής μάλιστα είναι σήμερα το σημαντικότερο βαρίδι για την πορεία αυτού του τόπου, αλλά και της παράταξης. Την έχει ιδιοποιηθεί απόλυτα και την οδηγεί είτε ένεκα ανικανότητας είτε ένεκα διαφθοράς στην ανυποληψία και τη συρρίκνωση.
Ακόμη, τόνισε: «Το λέγω με μεγάλη μου λύπη και όση μου αναλογεί δόση αυτοκριτικής ότι η σημερινή είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει την τελευταία εικοσαετία από αυτόν τον τόπο. Και αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον σήμερα πολλοί βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης, αλλά κυρίως πολλοί Έλληνες».
Ερωτηθείς για την υπόθεση της Siemens, o βουλευτής ζητά να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο για να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στον πρωθυπουργό.
«Να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, συμπεριλαμβανομένης και της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να οδηγηθούν οι πολιτικά ένοχοι εκτός πολιτικής ζωής με παραδειγματικό τρόπο και οι ποινικά ένοχοι στη φυλακή. Στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ τον Απρίλιο του 2008 είχα πει κατά πρόσωπο στον κ. Καραμανλή ότι η υπόθεση Siemens θα παρασύρει με απρόβλεπτες συνέπειες τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Σήμερα, δεν πείθει κανέναν όταν προσποιείται ότι αυτό το σκάνδαλο είναι του ΠΑΣΟΚ και ότι εκείνον και την αυλή του δεν τους αγγίζει τίποτε. Η σκιά της Siemens έχει αγγίξει πλέον και τον ίδιο».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Τατούλης σημειώνει: «Δεν βλέπω εκλογές διότι, όπως έχω επαναλάβει, ο κ. πρωθυπουργός δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα για οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Είναι δέσμιος της ιδιοτέλειας και της αδυναμίας του, της παρέας του, των υπουργών του, των συμφερόντων που υπηρετεί.
» Ωστόσο, κάποιο τυχαίο γεγονός θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα ανά πάσα στιγμή σε εκλογική αναμέτρηση. Είναι τόσες οι ανοικτές υποθέσεις και πολύ περισσότερες αυτές που δεν είναι ακόμη γνωστές, που κανείς δεν γνωρίζει με ασφάλεια πού θα κάτσει η μπίλια...».
*από το http://www.in.gr/

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

Η εγκληματική οργάνωση εκτός από την απαγωγή εκτελούσε και συμβόλαια θανάτου


Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου
Ανακοίνωσε η αστυνομία


Εξαρθρώθηκε εγκληματική σπείρα

Οργανωμένη συμμορία, που ενέχεται σε συμβόλαια θανάτου και άλλες σοβαρότατες εγκληματικές πράξεις, διέπραξε την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου στις 12 Ιανουαρίου 2009, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το Σάββατο, ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Γιάννης Δικόπουλος.

Η οργάνωση εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών η οποία παρείχε τεχνολογικό εξοπλισμό για παρακολουθήσεις και άλλες ενέργειες που οδήγησαν στον εντοπισμό των δραστών. Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι συνολικά 16 άτομα, από τα οποία δέκα εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής, ενώ από τους υπόλοιπους έξι, πέντε βρίσκονται στη φυλακή και ένας αναζητείται για άλλα αδικήματα.


Εγκέφαλος της σπείρας και οργανωτής της απαγωγής φέρεται ότι είναι κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων για ανθρωποκτονίες, προστασίες και άλλα αδικήματα, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας επιχειρηματίας που βοηθούσε να γίνει το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος των λύτρων, ένας διαπραγματευτής και δύο άτομα από την Κρήτη, ένας εκ των οποίων ξενοδόχος. Όλοι οι συλληφθέντες είναι Έλληνες.Εκτός όμως από την απαγωγή, η συμμορία, με διαφορετική σύνθεση, είχαν διαπράξει πληρωμένες δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας, βομβιστικές επιθέσεις ενώ -πέραν των άλλων- είχαν κάνει συμβόλαιο θανάτου για αξιωματικούς της Ασφάλειας που τους καταδίωκαν, μεταξύ των οποίων και τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας που συντόνιζε τις έρευνες.


Ειδικότερα όπως είπε ο κ. Δικόπουλος: Οργάνωσαν και εκτέλεσαν την ανθρωποκτονία του επιχειρηματία Γεώργιου Γκούσιου στις 12/9/2008 στην Πεντέλη. Αποπειράθηκαν να τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό πολύ μεγάλης ισχύος στο σπίτι επιχειρηματία στην Άρτα αλλά η ενέργεια απετράπη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που είχε σχετική πληροφορία. Ακόμα κατηγορούνται για το σχεδιασμό δολοφονιών με συμβόλαια θανάτου και παραγγελίες μέσα από τις φυλακές των ήδη κρατούμενων.


Συγκεκριμένα, σχεδίαζαν τη δολοφονία του διευθυντή των φυλακών Τρικάλων και κοινωνικού λειτουργού. Προπαρασκεύασαν τη δολοφονία ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Λεωφόρο Συγγρού, αλλά και πάλι η πληροφορία έφθασε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον φυγάδευσαν, χωρίς να φανεί ότι γνώριζαν, στη Γερμανία, προκειμένου να τον γλιτώσουν και παράλληλα να μην αποκαλυφθούν οι έρευνες. Σχεδίασαν τη δολοφονία βαρυποινίτη των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος επρόκειτο να μεταχθεί σε δικαστήριο προκειμένου να δικαστεί, τοποθετώντας μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών σε παγιδευμένο αυτοκίνητο και παράλληλα με όπλα καλάσνικοφ, αλλά τελικά άλλαξε το πρόγραμμα και δεν πέτυχαν το σκοπό τους.

Σχεδίαζαν τη δολοφονία τριών ατόμων που ανήκαν στην ομάδα του προηγούμενου υποψήφιου θύματός τους, σχεδίαζαν τη δολοφονία επιχειρηματία στην Κόρινθο και τέλος ετοιμάζονταν να τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό σε σούπερ μάρκετ στο Μενίδι, τον ιδιοκτήτη του οποίου ήθελαν να εκβιάσουν. Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Διεξάγονται έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και τα λύτρα που είχε καταβάλει η οικογένεια του εφοπλιστή.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα ονόματα που αποτελούσαν την εγκληματική οργάνωση είναι τα εξής: -Παναγιώτης Βλαστός (κρατούμενος, εγκέφαλος της απαγωγής του εφοπλιστή) -Απόστολος Πετράκης (φυσική συμμετοχή στην απαγωγή) -Γιώργος Κατσαγάννης (φυσική συμμετοχή στην απαγωγή) -Αριστομένης Κλεφτόγιαννης ( φυσική συμμετοχή στην απαγωγή) -Χαράλαμπος Μουστάκας (φυσική συμμετοχή στην απαγωγή) -Βασίλης Στεφανάκος (κρατούμενος) -Γιώργος Τρομπούκης -Μανώλης Σκαρλάτος -Άννα Βλαστού (σύζυγος του Π. Βλαστού) -Κώστας Ανδρέου -Ιβάνοφ Ντεγιάν (κρατούμενος) -Ιωάννης Θώδης -Πωλίνα Γεωργά -Γιάννης Σκαφτούρος (κρατούμενος) και -Μανώλης Θεοδωράκης

*από την ιστοσελίδα του http://www.skai.gr/articles/news/greece/ΔέκασυλλήψειςγιατηναπαγωγήτουεφοπλιστήΠαναγόπουλου/

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009

Το "πρόβλημα" της μετανάστευσης και του κοινωνικού αποκλεισμού στο κέντρο της Αθήνας

Ενημερωτικό δελτίο


Η Ανοιχτή Πόλη στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ
Να συζητήσουμε ανοιχτά το "πρόβλημα" της μετανάστευσης και του κοινωνικού αποκλεισμού στο κέντρο της Αθήνας Στο πλαίσιο του 14oυ Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνεται, από 3 ως 5 Ιουλίου 2009, στο Πάρκο Ειρήνης του Ρέντη (Αγ. Άννης και Π. Ράλλη), η δημοτική κίνηση Ανοιχτή Πόλη διοργανώνει συζήτηση με θέμα :
"Πόλη, μετανάστευση, αποκλεισμός: φαινόμενα κρίσης, κοινωνικές και πολιτικές απαντήσεις".
Στη συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου, 7:30 μ.μ., στο χώρο του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, συμμετέχουν οι: Ντίνα Βαΐου, Αν. Καθηγήτρια Τομέα Πολεοδομίας Σχολής Αρχιτεκτόνων Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, μέλος Συντον. Γραμματείας Ανοιχτής Πόλη ςΚατερίνα Πούτου, Διευθύντρια Κοινων. Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ Ανδρέας Τάκης, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη στον Κύκλο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Επίσης, θα υπάρξουν παρεμβάσεις από μέλη επιτροπών φορέων και κινήσεων πολιτών από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών και το ιστορικό-εμπορικό κέντρο της Αθήνας.
Τους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί δημόσια το ζήτημα των φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού στο ιστορικό κέντρο και τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας. Η –και χωρική– περιθωριοποίηση μεγάλων και ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, ελλήνων και ξένων, δημιουργεί οξυμένα κοινωνικά προβλήματα και εντάσεις. Απέναντι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, σήμερα –και ιδιαίτερα με την άνοδο των ακροδεξιών θέσεων στο πολιτικό σύστημα– προτάσσονται "λύσεις" αστυνόμευσης και καταστολής αντί για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών.
Η Ανοιχτή Πόλη με σειρά παρεμβάσεων της, προτείνει και διεκδικεί ουσιαστικές λύσεις που μπορούν να σπάσουν τον φαύλο κύκλο του κοινωνικού αποκλεισμού. Θεωρούμε ότι η προσέγγιση του ιστορικού κέντρου με όρους γκέτο, υποβάθμισης και καταστολής, περισσότερο συσκοτίζει το ζήτημα παρά υποδεικνύει πιθανές προτάσεις αντιμετώπισης. Αυτό που δημοσιογραφικά αναφέρεται ως «υποβάθμιση» συγκεκριμένων περιοχών της πόλης αναφέρεται σε ένα πρόβλημα αλλά σε πολλαπλούς παράγοντες και επιμέρους φαινόμενα, όπως η αποτυχία της ελληνικής μεταναστευτικής πολιτικής και της χορήγησης ασύλου στους πρόσφυγες, η απουσία σοβαρής πολιτικής για τα τοξικοεξαρτημένα άτομα, η ανυπαρξία δομών μέριμνας για τα θύματα της καταναγκαστικής πορνείας και του trafficking, τα κερδοσκοπικά παιχνίδια με τις τιμές των ακινήτων στις «υποβαθμισμένες» περιοχές της πόλης.
Η αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων με την αύξηση της αστυνόμευσης και την καταστολή το μόνο που μπορεί να επιτύχει είναι να μετατοπίσει το πρόβλημα μερικά χιλιόμετρα, σε μια άλλη γωνία της πόλης. Για εμάς το ζήτημα είναι να υπάρξει μια οργανωμένη και σε βάθος χρόνου παρέμβαση τόσο του δήμου όσο και άλλων φορέων, στην κατεύθυνση της πραγματικής αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων.
Στόχος της συζήτησης που επιχειρούμε να ανοίξουμε είναι η ανάδειξη των πολύμορφων αιτιών και μορφών που παίρνουν τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού στο χώρο της πόλης και η διερεύνηση μιας προοδευτικής προσέγγισης και ριζοσπαστικών προτάσεων για την αντιμετώπισή τους.

Δημοσιεύτηκε 02/07/2009

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Εξαιρούνται της απαγόρευσης οι παίκτες των καζίνων και οι ψυχασθενείς.

Kόβουμε το τσιγάρο
και ανάβουμε το ναργιλέ...

Γενική απαγόρευση μέχρι να προσαρμοστούν δημόσιοι χώροι, επιχειρήσεις και μαγαζιά
Ο καπνός ανάβει φωτιές
Εξαιρούνται της απαγόρευσης οι παίκτες των καζίνων και οι ψυχασθενείς. Χάος στις δημόσιες υπηρεσίες, αφού δεν έχει γίνει καμιά προετοιμασία. Τι ισχύει από σήμερα
Πλήρες θέμα...

*από την εφημ. "Ελευθεροτυπία" 1.7.2009

UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδίκτυο προς όφελος των πιο μειονεκτούντων

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2017 UNICEF: Κάντε τον ψηφιακό κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά - αυξάνοντας παράλληλα την πρόσβαση στο διαδ...