............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Γ. Παπανδρέου

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημ. Σιούφα ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών κ. Σπ. Φλογαϊτης.
Στις 1:30 το μεσημέρι ο κ. Σιούφας επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια και του επέδωσε το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.
Στη συνέχεια στις 1:45 ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου υπέβαλε στον κ. Παπούλια την παραίτηση της κυβέρνησής του.
Στις 2:25 εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Γ. Παπανδρέου για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ευχήθηκε καλή δύναμη . Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο,λέγοντας ότι χρειαζόμαστε την ευχή σας για δύναμη, γιατί η στιγμή είναι δύσκολη, ενώ το εύρος της νίκης δείχνει την ελπίδα του λαού και τη διάθεσή του για σημαντικές τομές.
«Δεν ξενυχτήσατε πολύ»,είπε ο κ. Παπούλιας στον κ. Παπανδρέου, με τον δεύτερο να απαντά ότι «όχι... Ήταν σύντομο, εξ άλλου χρειαζόμαστε όλοι μας τη δύναμη, γιατί είναι πολλές οι ευθύνες».
Ανταπαντώντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στον κ. Παπανδρέου ότι «ελπίζω να κάνετε αυτό που λέτε, για σημαντικές τομές, άλλωστε, είστε και προπονημένος», με τον κ. Παπανδρέου να απαντά «και οι δυο είμαστε προπονημένοι».

*εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...