............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα ενότητας την επομένη των εκλογών απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου


Κάλεσμα για συνεννόηση
Eurokinissi


Ο Γ.Παπανδρέου είπε ότι προτίθεται να καλέσει σε συνεννόηση όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις
Προσκλητήριο ενότητας προς όλους στους Έλληνες και τις Ελληνίδες απηύθυνε τη Δευτέρα, με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου το μήνυμά του δεν αφορά μόνο στην Κυριακή των εκλογών, αλλά και την επόμενη μέρα.

Στις 5 Οκτωβρίου, είπε, ο ίδιος προτίθεται να καλέσει σε συνεννόηση όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου προκειμένου να συζητηθούν τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν πράξη.




Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δυσπιστούν απέναντι στο πολιτικό σύστημα, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, να του δώσουν τη δύναμη να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο.

Και αυτό, όπως είπε, θα το κάνει συγκρουόμενος με κάθε αντίληψη και κάθε κατεστημένο που κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη και είναι διατεθειμένος αυτό να το πράξει με κάθε κόστος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε ότι «μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας».

Ο Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακής, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η κάθε ψήφος είναι καθοριστική για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας.

Ανέφερε, επίσης, ότι την Κυριακή θα πρέπει να αποφασίσουμε σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε.

Τόνισε ότι όλες οι χώρες περνούν κρίση, αλλά έχει σημασία εάν θα επιλέξουν να κρυφτούν πίσω από την κρίση και να μην κάνουν τίποτα ή θα κάνουν την κρίση, απόφαση για να αλλάξουν την πορεία προς το μέλλον.

Όπως τόνισε, το ΠΑΣΟΚ προτείνει ριζικές αλλαγές και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και κατέθεσε ολοκληρωμένες προτάσεις με βάση τις οποίες διεξάγεται ο δημόσιος διάλογος όλο αυτό το διάστημα.

Περιμέναμε, πρόσθεσε, μια υπεύθυνη στάση από την κυβέρνηση, αλλά εισπράξαμε ψεύδη και ανακρίβειες.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο, τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι στις 5 Οκτωβρίου η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα σηκώσει τα μανίκια και θα δουλέψει σκληρά, γιατί, όπως είπε, θέλει πολλή δουλειά για να βγούμε από το σημερινό τέλμα.

Κοιτάμε μπροστά, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, για να δημιουργήσουμε ένα κράτος δικαιοσύνης, ευνομίας και ισοπολιτείας. Θα ματώσουμε, πρόσθεσε, στη μάχη κατά της διαφθοράς και της ανομίας που μας πνίγουν όλους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...