............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Τρία CD με το έργο του Λευτέρη Παπαδόπουλου από τα Νέα του Σαββάτου




«Οι μεγάλοι του στίχου»







Eurokinissi
Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος

Δείτε το βίντεο...
Στα μουσικά μονοπάτια του Λευτέρη Παπαδόπουλου μάς ταξιδεύουν από αυτό το Σάββατο τα «Νέα», ξεκινώντας μια νέα εκδοτική ενέργεια, αφιερωμένη στους μεγάλους του στίχου.
Η εφημερίδα προσφέρει πολυτελή κασετίνα που τιτλοφορείται «Λευτέρης Παπαδόπουλος: 30 χρόνια χελιδόνια: 1960-1990» και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου δίνει το πρώτο cd.
Η κασετίνα περιλαμβάνει συνολικά 3 cd και 16σέλιδο βιβλιαράκι, όπου ο Λευτέρης Παπαδόπουλος καταθέτει σπάνιες πληροφορίες και σχόλια για κάθε του τραγούδι.
Από την «Απονη Ζωή» και το «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή» της δεκαετίας του ’60 έως «Το άγαλμα» και το «Σαλονικιό» ακολουθούμε μέρος της μεγάλης διαδρομής του σπουδαίου ποιητή-στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.
Η εφημερίδα «Τα Νέα» παρουσίασε την Πέμπτη τη νέα αυτή εκδοτική της ενέργεια. Στην παρουσίαση της σειράς μίλησαν ο Μίμης Πλέσσας, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο Παντελής Καψής.
*από το http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...