............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

«Η ΝΔ δεν αντέχει την αλήθεια»



Για φυγομαχία
στο θέμα της
κατηγορεί
την κυβέρνηση
η Αντιπολίτευση

Eurokinissi
Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας

Για φυγομαχία έκαναν λόγο τα κόμματα της Αντιπολίτευσης σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να μην λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Παρασκευής επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
«Η ΝΔ δεν αντέχει την αλήθεια, τράπηκε σε φυγή, θίγοντας τους θεσμούς του Κοινοβουλίου, θίγοντας την αξιοπρέπεια των βουλευτών της, θίγοντας ακόμα και την αξιοπρέπεια των ψηφοφόρων της και την ανάγκη ενός κράτους δικαίου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση της διαφάνειας, της αλήθειας και της δικαιοσύνης. «Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε κάθε τι για να κωλυσιεργήσει» κατέληξε.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για φυγομαχία της ΝΔ, η οποία αποτελεί ομολογία ενοχής. «Αποδεικνύεται έτσι ότι ο πρώτος υπεύθυνος τελικά και γι αυτό το θέμα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζει ότι η αυριανή ψηφοφορία φαίνεται ως άνευ αντικειμένου και με βάση τον κανονισμό της Βουλής μπορεί να οδηγήσει σε παραγραφή ποινικών ευθυνών της κυβέρνησης της ΝΔ. «Και εδώ υπάρχουν ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς» καταλήγει.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι οι πολίτες ζητούν να λάμψει η αλήθεια και να καταγραφούν κυρίως οι πολιτικές ευθύνες και οι ποινικές, αν υπάρχουν.
Επικαλούμενος τον Κωνσταντίνο Καραμανλή δήλωσε ότι όπως εκείνος έλεγε, «τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς είναι καλύτερα να τους στέλνεις στο σπίτι τους», προσθέτοντας ότι ήρθε η ώρα να πάει στο σπίτι του ο υπουργός Επικρατείας.
Ο ΛΑΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει: «Στη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γνωρίσουμε δύο πράγματα. Αυτογνωσία και έλλειψη θάρρους. Αυτογνωσία, γιατί ξέρει, ότι οι βουλευτές της αυτή τη φορά δεν θα υπακούσουν στην συγκάλυψη του Ρουσόπουλου και έλλειψη θάρρους, γιατί φοβάται να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, την οδυνηρή πραγματικότητα.»
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...