............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ και σε νέο γκάλοπ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Στο 0,4 η διαφορά

με τη Νέα Δημοπρασία (κατά Τζίμη Πανούση)

Διατηρείται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοπρασίας, καθώς η οικονομική κρίση και ο τρόπος διαχείρισής της πλήττει τη δημοτικότητα της κυβέρνησης.

Όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξακολουθεί μεν να προηγείται της κυβερνητικής παράταξης με 0,4 μονάδες.
Συγκεκριμένα, η μέτρηση της Metron που παρουσιάστηκε από τον Antenna δείχνει ελαφρά ανάκαμψη των ποσοστών της ΝΔ κατά δύο μονάδες (από το 26,6% στο 28,6%) και μικρή βελτίωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ (από το 28,8% στο 29%), ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ποσοστό 10,7%, στο ΚΚΕ 6,8%, στο ΛΑΟΣ 4% και τους Οικολόγους Πράσινους 3,3%.
Παράλληλα, από την ίδια δημοσκόπηση προκύπτει ότι οι πολίτες αξιολογούν ως το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας την Οικονομία (44%), ενώ ακολουθούν η ακρίβεια (18%), η ανεργία (15%), το οικονομικό των πολιτών (4%) και η διαφθορά (3%).
Ειδικά για την ακρίβεια το 74% των πολιτών αξιολογεί αρνητικά την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση, θέση που διατυπώνει και το 43% των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Ωστόσο στο ερώτημα ποιον μεταξύ των πολιτών αρχηγών εμπιστεύεστε περισσότερο για την καταπολέμηση της ακρίβειας το 27% δηλώνει τον κ. Καραμανλή, το 24% τον κ. Παπανδρέου και το 34% Κανέναν.
*ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: στην εφημ. ΤΑ ΝΕΑ την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

1 σχόλιο:

skoukios είπε...

μια χαρά ..να έρθει η αριστερά...

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...