............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος

Ο Α. Αλαβάνος κατά τη συνεδρίαση
της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
"Η λογική του πλουτισμού και του real estate πέρασε ακόμα και τις πύλες του Αγίου Όρους, όπου μπορεί να απαγορεύονται οι γυναίκες αλλά επιτρέπονται οι συναλλαγές με off shore εταιρίες", ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, κατά τη συνεδρίαση της Ομάδας.

"Όλοι μας είμαστε εντυπωσιασμένοι από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες κυβερνητικών στελεχών, που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αυθάδειας, περιφρόνησης και πρόκλησης προς την κοινωνία", είπε ο κ. Αλαβάνος και συνέχισε:
"Η κατάσταση δεν πάει άλλο, χρειάζονται εκλογές και πρέπει η κοινωνία να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές σε μια νέα κατεύθυνση".
Αναφερόμενος στις πρόσφατες καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αλαβάνος ανέφερε ότι πράγματι υπάρχει έλλειψη κοινοβουλευτικού ήθους και ευθύνης από την μεριά των στελεχών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, σημείωσε, όμως, ότι η αναγωγή αυτής της υπόθεσης σε κεντρικό ζήτημα της πολιτικής ζωής της χώρας αποτελεί στην πραγματικότητα ένα στοιχείο αποπροσανατολισμού.
"Ενώ έχουμε έλλειμμα κοινοβουλευτισμού από τη ΝΔ, έχουμε και έλλειμμα αντιπολιτευτισμού σε πολιτική βάση από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ", κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.
Για το φορολογικό νομοσχέδιο, τέλος, ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι αποτελεί επίθεση ενάντια σε πολλά κοινωνικά στρώματα, ανάμεσα στα οποία κεντρική θέση έχουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οι νέοι που δουλεύουν κατά δεκάδες χιλιάδες με δελτία παροχής υπηρεσιών .

*από το http://www.skai.gr/master_story.php?id=92805

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...