............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Απίστευτη ταλαιπωρία με το Κτηματολόγιο μέσα στο Καλοκαίρι...

Αναμονή που αγγίζει και τις 8 ώρες αντιμετωπίζουν οι πολίτες

Ουρές και αναμονή που αγγίζει τις 8 ώρες, αντιμετωπίζουν οι πολίτες που σπεύδουν μέσα στο καλοκαίρι να καταθέσουν τις δηλώσεις τους για το Κτηματολόγιο.
Από την πλευρά της, η εταιρία Κτηματολόγιο ΑΕ σημειώνει ότι η ταλαιπωρία οφείλεται στον εξονυχιστικό έλεγχο των υπαλλήλων, προκείμενου να αποφευχθούν λάθη στις δηλώσεις.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών εξετάζεται το μέτρο της παράτασης του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων κτηματογράφησης και το ενδεχόμενο των ραντεβού για τους πολίτες με πολλούς τίτλους ιδιοκτησίας.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, και μέχρι στιγμής έχει δηλωθεί λιγότερο από το 1/3 των δικαιωμάτων.
Πάντως, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στην Κτηματολόγιο ΑΕ να παρατείνει τη διαδικασία κατά ένα τρίμηνο, πράγμα που ζητούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

http://www.skai.gr/master_category.php?id=1018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...