............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή Κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης πρότεινε ο Γιάννης Μανώλης

ΑΠΕ «Γαλάζιο μπαϊράκι» από τον Γ.Μανώλη για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό (20/11/2007)
Δείτε το βίντεο...
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους διεξάγεται στη Βουλή η συζήτηση για τις αυξήσεις στις συντάξεις του Δημοσίου.
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης αναφέρθηκε γενικότερα στο Ασφαλιστικό, προτείνοντας οι βουλευτές να παίρνουν μία σύνταξη και αυτή από την εργασία τους.
Δείτε το βίντεο
Η εκτός θέματος αναφορά του βουλευτή στο θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προεδρείου της Βουλής. Ο προεδρεύων Γιώργος Σούρλας κάλεσε τον κ. Μανώλη να περιοριστεί στο θέμα της συζήτησης.
Ο τελευταίος ξεκαθάρισε ότι αυτό που έχει να πει, θα το πει.
Σχετικά με την τροπολογία που αφορά στο Ταμείο των εργαζομένων στην Alpha, τo ΠΑΣΟΚ και o ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία.
Μιλώντας για την τροπολογία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος έκανε λόγο για χαριστική πράξη ενός δισ. ευρώ προς την Alpha Bank.
«Θεωρούμε ότι αυτό είναι μια πρόκληση και θεωρούμε ότι, αν η κυβέρνηση είχε κάποια προσχήματα σε σχέση με το ότι υπάρχουν διαφορετικές αναλογιστικές μελέτες, καταρρέουν αυτά τα προσχήματα, διότι είδαμε χθες να καρατομείται ο Πρόεδρος της Αρχής για τις Αναλογιστικές Μελέτες γιατί δεν κάνει τίποτα» σημείωσε, μεταξύ άλλων.
Το Ασφαλιστικό κυριάρχησε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Θ.Ρουσόπουλο.
Ερωτηθείς για το ότι οι αυξήσεις στις συντάξεις είναι μικρές σε σχέση με τις γενικότερες αυξήσεις, ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι η αδικία αυτή διορθώνεται με αυξήσεις που δίνονται στα διάφορα επιδόματα, στη σύνταξη του ΟΓΑ, με την αύξηση του αφορολόγητου στα 12 χιλιάδες ευρώ και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση φροντίζει με την πολιτική της να βοηθήσει τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ερωτηθείς για τις διαφοροποιήσεις βουλευτών της ΝΔ σχετικά με το ασφαλιστικό, τόνισε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει να υπάρχει οποιαδήποτε δήλωση για συγκεκριμένη διάταξη και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε διάλογο, ακούει όλες τις θέσεις και εν ευθέτω χρόνο θα προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση।
από Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...